Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Какво представлява „компютърната алергия”?

Главоболие, повишена нервност, повишаване на кръвното налягане и засилено сърцебиене са симптомите на това заболяване

След няколномесечни изследвания откриха на сина ми алергия към електромагнитното излъчва­не. Не може да се занимава на компютъра дори и 30 минути. Моля ви посъветвайте ме какво трябва да предприемем

Мира Димитрова – София

Хората с повишена чувствителност реаги­рат не само на излъчва­нето от компютъра. Те не могат дълго да разго­варят по мобилния теле­фон, не могат дълго да гледат телевизия или да се намират в близост до високоволтови електри­чески предаватели. Някои от тях ползват трудно дори ютии, електрически бръсначки. По принцип тези хора се чувстват зле по време на магнит­ни бури, защото те са и метеозависими.

ЕДИНСТВЕНИЯТ СЪВЕТ Е:

СТОЙТЕ ПО-ДАЛЕЧ ОТ КОМПЮТЪРА ИЛИ ГО ПОЛЗВАЙТЕ ЗА МАЛКО.

Но това още не е всич­ко. В корпуса на монито­ра има едно специфично противопожарно, негорящо вещество, което се нарича трифенилфосфат. При нагряване на монитора по време на работа в атмосферата се отделя малко количе­ство от това вещество. Именно то предизвик­ва истински алергични реакции при някои хора – кихане, сълзене, суха кашлица. И като добавка към всичко това компю­търната зона е област с повишено привличане на прах. Тя се натрупва по Всичките повърхности и се набива във всички цеп­натини. Така че, Вашият син може би проявява алергия към прахта. Тя се проявява с кихане, парене В очите, сълзене, кашлица, хриптящ глас и други. Алергията може да бъде предизвикана и от пълнежа на принте­рите.

Ако компютърът е не­отменна част от живота на Вашето дете, тогава по-често проветрявайте помещението, а сутрин и Вечер изчиствайте с Влажна кърпа стаята, където е поставен той. Редовно пускайте прахо­смукачка.

ПРОТИВОАЛЕРГИЧНИ СРЕДСТВА ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНО ЛЕЧЕНИЕ

Нека момчето пие сок от корени на прясна цели­на – по една чаена лъжичка 3-4 пъти на ден преди ядене. Смесете в равни про­порции къпинови листа, невенови съцбетия, листа от върбовка, боровинки и плодчета от офика. Попарете 2 супени лъ­жици от сместа с чаша гореща вода и сложете за 10 минути на Водна баня. Не допускайте да кипне. След това оставете 20 минути да престоява под затворен капак и накрая прецедете. Давайте на сина си по половин чаша 3-4 пъти на ден.

Смесете в равни коли­чества корени от репей, пъпки от черна боровин­ка, съцветия от калина, липов цвят, шипкови пло­дове и глог. Начинът на приготвяне и приемане на настойката е същи­ят, както и при горната рецепта.

Материалът е от в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *