ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

АКУЛИПОН / ACULIPON

Съдържа алфа-липоева киселина, екстракт от гинко билоба, витамини В1, В6 и В12

Предназначение

акулипон
Акулипон действа като антиоксидант

АКУЛИПОН е хранителна добавка с алфа-липоева киселина, гинко билоба и витамини от В-групата. Действа като мощен антиоксидант, забавя клетъчното стареене и оптимизира метаболизма. Подобрява кръвообращението, енергийния баланс и функциите на нервната система. помага при шум в ушите (тинитус) и световъртеж. Важен положителен ефект върху въглехидратната обмяна.

Прилага се като профилактично средство за подобряване на паметта и концентрацията, нервната проводимост и микроциркулацията на кръвта в основните и периферните зони на организма. Успешно участва в комплексни терапии като допълващ компонент за по-бързо възстановяване на организма.

Как се приема

Препоръчителната доза е една капсула дневно в продължение на 12 седмици. Първите положителни промени могат да се наблюдават след 2 до 4 седмици. Капсулата се поглъща цяла, с малко вода, непосредствено преди хранене.

Алфа-липоевата киселина има важна роля за клетъчния метаболизъм в качеството си на активен коензим. Екстрактът от гинко билоба, както всички продукти от този древен дървесен вид, допринася за подобряване на нервната проводимост и кръвоснабдяването на главния мозък. Действен фактор в характеристиката на АКУЛИПОН  са витамините от В-групата, благодарение на които се подобрява проводимостта на нервните пътища и се овладяват локални възпалителни процеси.

Не се препоръчва предозиране. Превишената дневна доза не води до по-бърз резултат.

Възможни нежелани ефекти

Не са описани.

Кога НЕ БИВА да се употребява

АКУЛИПОН не се препоръчва при свръхчувствителност към някоя от съставките.

Продуктът не е подходящ за деца, бременни и по време на кърмене.

Взаимодействие с други медикаменти

Избягвайте паралелния прием на АКУЛИПОН с антикоагуланти!

________

Усреднена цена в аптеките – 33 лв за опаковка от 30 капсули

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *