ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Диабет без лекарства – една човешка история за победата

Диабет без лекарства. Този човек пожела да остане анонимен, защото на негово място може да бъде всеки, който има диабет

диабет без лекарства
Ето как един човек победи диабета без лекарства!

Диабет без лекарства звучи невероятно, но тук ще ви разкрием една истинска история за силата на човешката воля. На негово място може да бъде и всеки, който има поне малко воля и вяра в собствените си сили да се излекува. Познавам този човек, защото съм медицинска сестра. Срещнах го в болницата, в която работя, и в която той редовно идва, за да си прави изследвания.

Преди четири години този сравнително млад мъж случайно открива, че страда от диабет тип 2 и високо кръвно налягане. Диагнозата станала известна, след като той дошъл да се прегледа, тъй като ПОСТОЯННО изпитвал почти ненаситна жажда. Резултатите бяха шокиращи – нивото на кръвната му захар е било 29, а панкреаса карал едва ли не на автопилот. Приемът на инсулин и хапчета за високо кръвно налягане е било неизбежно.

Този мъж продължил да живее с редовен прием на инсулин, като и с участие в спортни занимания. Въпреки това, след известно време, той има и други медицински проблеми – неговите нива на триглицеридите се увеличили до 16, а кръвното му налягане било все така високо – 150/100. Това накарало лекарите да му изпишат допълнително още лекарства.

През 2013 година младият мъж гледал някакво шоу по Дискавъри, ТиЕлСи или някоя от тези програми, за хора-суровоядци. Мъжът си купил блендер и започнал нов живот.

Първата седмица била най-трудна, но успешно преодолял изкушенията си. Най-интересното било, че състоянието му се подобрило много по-бързо и стабилно, отколкото по времето, когато пиел хапчета.

Мъжът продължил да спортува и взима инсулин само в краен случай. Не след дълго се случило и онова, което той дълго не успявал да постигне – започнал да губи тегло.

Благодарение на волята си той отслабнал с 11 килограма за два месеца. Четири месеца, след като преминал на сурова храна, станал напълно нов човек. Вече почти не се налагало да използва инсулин, кръвното му налягане било 130/70, а триглицеридите имали ниво от 1.4. Сега към онези 11 изгубени килограма той е добавил и още 19.

Ето и рецептата на любимия му сок, благодарение на който се е преборил с диабет без лекарства:

Съставки:

1 шепа къдраво зеле или броколи
5 броя киви
2 броя банана
2 ябълки – зелени
половин литър вода

Всичко се смесва в блендер и се пие сутрин на гладно и през целия ден.

Когато се чувствате гладни трябва да хапвате плодове, салати и риба тон, както и да взимате витамин В12, който е много важен за организма, особено когато се приемат предимно сурови храни.

Няма да чувствате глад, защото стомахът ви ще бъде пълен и мозъкът ще получава тази информация чрез кръвта, в която ще имате всички необходими хранителни вещества.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *