ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как да си направите пластири за детоксикация у дома?

Детоксикацията е едно от най-добрите средства за профилактика на всякакви болести

пластир Детоксикацията позволява поддържането на добро здраве. С помощна на прочистването на организма се постига по-ефективно отслабване. Има различни методи на детоксикация. Някои от тях са доста сложни и задължително се провеждат под лекарско наблюдение. Преди да пристъпите към прочистване на тялото, е необходимо да се консултирате с лекар, който да прецени дали процедурата не е противопоказана на общото ви здравословно състояние. Например при диабет, ниско кръвно налягане и проблеми със щитовидната жлеза популярните начини на детоксикация са неприложими.

Ето няколко лесни начина за детоксикация, които може да приложите и у дома!

В продължение на седмица пийте на гладно зеленчукови сокове или топла вода с лимон. Така ще подпомогнете работата на черния дроб. Изключете храни със съдържание на захар. Те нарушават баланса на чревната флора и благоприятстват развитието на „лошите“ бактерии.

Ако не можете да се справите с апетита за сладко, залъжете го, като добавяте малко канела към някоя напитка или ястие. Включете във всекидневното си меню кисело мляко. Богато на пробиотици, то освобождава организма от вредни натрупвания и укрепва имунната система. Освен това подпомага усвояването на повече полезни хранителни вещества.

Може да вземете и вана с английска сол (магнезиев сулфат). Разтворените във водата кристали задействат процес, при който се извличат вредните токсини от тялото.

Пластири за детоксикация, които се залепят за ходилата, се продават в аптеката. Бихте могли и сами да си ги приготвите. Смесете куркума, стрити листа зелен чай, цвят от лайка, 2-3 стрити таблетки витамин С, бебешка пудра. Добавете малко вода, за да се получи гъста кашичка. Нанесете я върху 2 марли, поставете на стъпалата и увийте с фолио. Оставете пластирите да действат една нощ, за да абсорбират натрупаните токсини.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 2 до “Как да си направите пластири за детоксикация у дома?

  1. Радка Илиева каза:

    Аз съм намерила друг начин за детоксикация – пия кафе с ектракт от гъбата рейши. http://www.kafe-ganoderma.eu/products От 1 пакетче стават 2 чаши кафе. Кафето подкиселява организма, но добавения прах от рейши го прави алкална храна. След 15 минути човек се чувства по-бодър, с повече енергия. Рейши е известна в Азия като гъба на дълголетието – регулира кръвното налягане, детоксикира тялото, внася кислород, подобрява кръвообръщението. А знаем, че кръвта доставя храна, кислород до клетките, и отнема отпадъците. Мозъкът е най-големия консуматор на кислород и не случайно рейши действа на стреса и депресията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *