Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Естествени средства за забързване или забавяне на цикъла

Това е един от проблемите, пред който се изправят дамите в разгара на отпускарския сезон

В пика на отпускарския сезон един от проблемите, пред който са изправени дамите е месечният им цикъл, тъй като често се налага да го предизвикат или да го забавят.

Предлагаме ви няколко ефикасни природни средства, които ще решат успешно този проблем при това, без да е необходимо да прибягвате до химия, тъй като всички знаем, че хапчетата имат доста странични ефекти.
Разбира се най-добре е да не влияете на цикъла, но ако все пак се налага, това са най-добрите средства, с които можете да го предизвикате:

ПАПАЯ
Благодарение на факта, че този екзотичен плод генерира висока топлина в тялото и съдържащите се големи количества каротин, се стимулира хормонът естроген, който предизвиква цикъла.
СУСАМ
Приемайте по една чаена лъжичка семе от сусам с гореща вода два пъти на ден, 15 дни преди датата, на която трябва да ви дойде цикъла

Това е един от проблемите, пред който се изправят дамите в разгара на отпускарския сезон
Това е един от проблемите, пред който се изправят дамите в разгара на отпускарския сезон

АНАНАС
Вкусният и ароматен ананас е една от най-добрите храни за целта, тъй като повишава топлината. За целта обаче трябва да се приемат доста сериозни количества ананас дневно.
МОРКОВИ
Пийте сок от моркови 2-3 пъти дневно или хапвайте пресни моркови.
КУРКУМА
В чаша вряла вода добавете щипка куркума на прах и я пийте два пъти дневно. Започнете приема 15 дни преди очакваната дата. По този начин ще забързате цикъла с около пет дни.

ХРАНИ ЗА ОТЛАГАНЕ НА МЕНСТРУАЦИЯТА
МАГДАНОЗ
Сварете листата от една връзка магданоз в 500 мл. вода /за около 10 минути/. Получената отвара приемайте 2-3 пъти дневно като добавяте по една кафена лъжичка мед.
ПИКАНТНИ ХРАНИ
Ако ограничите приема на пикантните храни, вероятността да забавите месечния цикъл е доста голяма, тъй като те генерират голямо количество топлина.
ОЦЕТ
Един от най-лесните и ефектни начини за забавяне на цикъла е приемът на 3-4 супени лъжици оцет в една чаша минерална вода, пише zajenata.bg.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *