Как да разберем дали в организма ни има паразити?

Симптомите, които ще опишем, могат да бъдат открити при много хора, независимо от тяхната възраст

паразити Повечето изследвания не винаги показват наличие на паразити в организма. И въпреки това – чувстваме се зле. От друга страна се успокояваме, че нищо сериозно не е открито. Често, за да се открие наличието на паразити, трябва да бъде направено определено изследване. Ако човек не се изследва, то той си живее спокойно, или не, с този паразит, и ден след ден здравето му се влошава.

Внимателно прочетете списъка на тези показатели. Ако откриете у себе си най-малко 4, трябва да се консултирате с лекар за диагностика на паразитите и прочистване на тялото. Това е много важно и за деца, и за възрастни. Наличието на пазразити прави имунната система слаба и допринася за развитието на сериозни заболявания.

1. Алергия

Паразитите могат да повредят червната обвивка, което води до проникване на частици в кръвния поток. Това предизвиква алергична реакция. Паразитите и техните продукти, както и всичко, което следва от тяхната дейност – това са алергени.

2. Затлъстяване

Когато паразитите започват да пребивават в организма, те започват да се хранят с ценни хранителни вещества, оставяйки в тялото само ненужни, „празни“ калории. Често това е причина за затлъстяване и авитаминоза.

3. Увеличаване на нервната възбудимост

В резултат на паразитно отравяне възниква прекомерно безпокойство, депресия и нарушения на съня.

4. Хронични проблеми с храносмилането

Простагландин – това е ензим, който се произвежда от много паразити. Това води до загуба на натрий, а следствие от загубата на натрий е причина за стомашно разстройство.

5. Запек

Паразитите могат да блокират производството на жлъчен сок, както и стомашно-чревния път. Ето защо заразеният човек може да има запек.

6. Постоянна, хронична, смазваща умора

Липсата на ценни вещества, които са изядени от паразитите, изчерпва тялото. Налице е апатично състояние, умора, желание за сън. Може да се намали концентрацията и да се влоши паметта.

7. Кашлица

Много често, възпалението на дихателните пътища и кашлица е причинено от аскаридоза.

8. Лошо състояние на кожата

Когато паразитите присъстват в организма, влошеното състояние на кожата е често срещано явление.

9. Внезапно нощно събуждане

Тялото иска да се отърве от токсините, затова събуждането през нощта по време на паразитна инфекция е често срещано явление.

Всички тези симптоми са много неприятни. В аптеките продават достатъчно противопаразитни средства, и след кратка консултация с лекар или фармацевт, вие може да си набавите онова, от което имате нужда, и да започнете лечение.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *