Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Истината, която лекарите крият от вас: може ли запекът да ви убие?

Не знам дали някой от вас си е задавал този въпрос, но отговорът определено няма да ви хареса

запек

Може би запекът няма да успее да ви убие за ден, или за седмица, но определено ще ви обрече на бавна и мъчителна смърт, ако не му противодействате.

И в тази връзка съвсем нормално е да си зададете въпроса: А мога ли аз да убия запека, и ако да – как?

Най-вероятно се сещате за всички онези приятни, полезни и хубави неща, които трябва да правим за здравето си. И най-вероятно не само трябва, но е и задължително да ги правим. Но колко от нас имат време, воля и възможност? Малцина са онези, които благодарение на добрата си дисциплина, са постигнали добро здраве. За всички нас, за тези, които почват да живеят здравословно, за другите, които нямат време, както и за хората, които просто имат нужда от малко помощ, има едно надеждно средство, което бързо и ефективно се справя и с най-упорития запек – Бодилакс!

Но преди да продължа с личните ми впечатления от този уникален продукт – Бодилакс, нека ви кажа защо и как запекът може да ви убие. Ето само малка част от онова, което някой лекар няма да ви каже. Или ще ви каже, но само ако ви е приятел още от времето, когато сте били 4-ти клас, както стана в моя случай.

И така!

Запекът ви предразполага към всички големи колоректални заболявания, започващи с уголемени хемороиди и завършващи с рак на дебелото черво. Причините не са трудни за разбиране – дебелото черво е проектирано от природата да издържа определени натоварвания. Когато човек получава запек, дебелото черво трябва да се справя с 10, 20 или повече килограми отпадък. Теглото, само по себе си, не е проблем, но обемът е – големите, тежки столове уголемяват и се простират върху дебелото черво, дразнят лигавицата, вредят на аналния канал и могат да произвеждат токсини, свързани с ферментация и гниене.

И още!

Запекът е един от симптомите на дисбактериоза – състояние, при което нормалната чревна флора е мъртва и изчезнала. Когато е жива тази флора изпълнява няколко важни функции. Първо, предпазва от всички възпаления, причинявани от разни патогени. Второ, произвежда В-витамини и витамин К, отговорни за съсирването на кръвта. Трето – от нея зависи първичния имунитет. И четвърто – бактериите, полезните бактерии, са живи и дейни, и изпълняват всички важни функции, които са им възложени. Когато всички тези функции са изложени на риск, най-вероятно няма да се насладите на дълъг и здравословен живот!

Вредите от запека не са само тук изброените, но това е важно да се знае – защото без имунна система, без ЗДРАВА имунна система ние сме обречени на бавна и мъчителна смърт!

Колкото до Бодилакс – той е моето тайно оръжие, с което аз успешно преборвам запека. Ден след ден, прием след прием, Бодилакс ми действа разтоварващо – във всеки един смисъл на думата. И това ми е напълно достатъчно, за да знам, че съм направила нещо добро за здравето си.

Верка Попова от София на 43 години

Само ТУК може да прочетете всичко за продукта Бодилакс!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *