ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

С тази диета Екатерина свали 60 килограма!

Отслабнете с тази уникална диета!

Влизаме в секси форма за 5 дни, ваем съблазнително тяло за две седмици. Така звучат повечето диети в сезона на лятото. Истината обаче е, че те съвсем не са достатъчни, ако имаме нужда от драстично отслабване.
Защото за тази цел ни трябват търпение, воля и постоянство в комбинация с изпитано добър хранителен режим. Точно такъв ни предлага диетата Минус 60. Неин автор е рускинята Екатерина Мириманова, която е тежала 120 кг., половината от които е стопила за 18 месеца. Период, който никак не е кратък, но според последователите на режима е напълно достатъчен, за да промени изцяло начина ви на живот. Въпреки това всичко зависи от вашето тяло и собственото ви усещане за това как се чувствате, пише в. „Телеграф“. На вас може да ви е нужен далеч по-кратък срок, за да постигнете желания резултат. Освен това ако режимът не ви понесе и вие не се чувствате добре по време на диетата, трябва да я прекратите веднага. Здравето е на първо място. В случай обаче, че това е вашият режим, трябва да знаете някои важни правила.

Ограничения
В предобедните часове можете да ядете всичко – толкова, колкото искате. До 12 часа на обяд стомахът ви има всички основания да се радва на живота. Обядът при този режим на хранене е между 13 и 14 ч. По това време наблегнете на зеленчуците и на зеленчуковите супи.

Вечерята задължително трябва да е преди 18 часа. Храната трябва да бъде варена или задушена с вода, но не може да се запържва. Освен това трябва да комбинирате продуктите правилно. Например плодове се комбинират с млечни продукти, зеленчуците се съчетават също с млечни продукти или зърна, а месните продукти и яйцата не се комбинират с нищо друго, но могат да бъдат комбинирани в рамките на групата.

Продукти
В списъка с допустими продукти влизат плодове, но само ябълки, сливи (не много), киви, диня, ананас, авокадо. Ако някой плод не попада сред изброените, значи не трябва да се яде. Зеленчуци може да ядете всякакви, в това число картофи, гъби и др. От варивата пък можете да хапвате ориз, елда, макарони (не бива да се съчетават с месни и рибни продукти, но може да са със сирене), оризова юфка и оризово фиде, царевица (не повече от 1 чаша седмично), грах и бобови култури. Позволените месни и рибни продукти са варени колбаси и наденички, котлети, месо (пилешко, заешко), субпродукти (не може да се яде кожа и сланина), риба (ако е солена в по-малки количества), морски продукти, варени яйца. Хубаво е месните продукти да са варени, печени, задушени или приготвени на сух тиган. Разрешените напитки са чай и кафе без захар, вино, прясно изцеден сок, млечни напитки.

Задържане
Самата авторка на диетата Екатерина Мириманова споделя, че също е спазвала стриктни правила, които са я отвели до драстичното отслабване с цели 60 кг. Дори след това обаче тя е продължила да внимава в това с какво се храни. Тя прави и гимнастика всеки ден в продължение на 15 минути.

диета
Екатерина отслабна с диета

Примерното меню на Екатерина:

ПОНЕДЕЛНИК
09-10 ч. – Чай или кафе без захар и една ябълка
11-12 ч. – Парче пица
13-14ч. – Зелена салата с риба тон
15-16ч. – Скариди или миди
17-18 ч. – Пилешки пържоли на скара

ВТОРНИК
09-10 ч. – Чай или кафе без захар и сладки или парче торта
11-12 ч. – Макарони със сирене
13-14 ч. – Градинарска чорба
15-16 ч. – Диня
17-18 ч. – Риба в собствен сос

СРЯДА
09-10 ч. – Чай или кафе без захар и няколко резена ананас
11-12 ч. – Ориз с гъби
13-14 ч. – Шопска салата
15-16 ч. – Царевица
17-18 ч. – Яйца на очи без мазнина

ЧЕТВЪРТЪК
09-10 ч. – Чай или кафе без захар и 2-3 топки сладолед
11-12 ч. – Сандвич по избор
13-14 ч. – Салата зеле и моркови
15-16 ч. – Заешко месо
17-18 ч. – Постен гювеч и чаша вино

ПЕТЪК
09-10 ч. – Чай или кафе без захар и едно авокадо
11-12 ч. – Кисело мляко със сладко от сливи
13-14 ч. – Броколи или аспержи
15-16 ч. – Боб чорба или бобена салата

17-18 ч. – Пилешки бутчета на фурна

СЪБОТА
09-10 ч. – Чай или кафе без захар и 2 киви
11-12 ч. – Плодова салата от позволените плодове
13-14 ч. – Печени чушки
15-16ч. – Суши
17-18 ч. – Картофена салата или печени картофи

НЕДЕЛЯ
09-10 ч. – Чай или кафе без захар и няколко парченца шоколад
11-12ч. – Багети, брускети или тапас
13-14ч.- Зеленчукова супа
15-16 ч. – Калмари
17-18 ч. – Сирене или кашкавал на плоча

Здравословно отслабване

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *