Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

5 сънища, които свидетелстват за проблеми с психиката

Подсъзнанието често ни изпраща сигнали, които могат да ни помогнат да се предпазим от проблеми с физическото и психическо здраве

сън Така например, някои сънища могат да бъдат предупреждение за проблеми с психиката. Експертът по съня Лори Куин Левенбърг посочва 5 теми, които трябва да сигнализират, че нещо с психичното здраве не е наред.

Така например, сграда, която сте видели насън, символизира общото състояние на ума и тялото. Ако сънувате, че сградата гори, най-вероятно отвътре ви изгаря тежък стрес. Това също така би могло да означава, че потискате в себе си както причините за този стрес, така и признанието, че сте притеснени от нещо. Стара, полуразрушена сграда означава, че не обръщате достатъчно внимание на здравето си.

Колата е символ на способността за постигане на напредък и движение напред. Хората, които сънуват, че имат проблем със спирачките, най-вероятно злоупотребяват с нещо – храна, алкохол или лекарства. Липсата на спирачки е и липса на воля. Колкото по-голяма кола управлявате, толкова по-голяма е и отговорността, която можете да поемете.

Ако се давите в съня си, това означава, че не можете да поемете отговорност. Водата е символ на нашите емоции, казва Левенбърг, а ако в съня ни водата е източник на заплаха, то тогава емоциите са взели връх над разума. Застоялата вода може да сигнализира за депресия или друго психично заболяване.

Кръвта, която виждате насън, е знак за физическа и емоционална енергия.

Ако сънувате, че кървите, то тогава енергията ви е на изчерпване. Загубата на кръв, означава, че страдате от изтощение, или че се чувствате емоционално изцедени. Кръвта в сънищата може да обозначи горчиви сблъсъци между вас и вашите приятели. Някои от миналите ви действия са се върнали, за да ви преследват или да напомнят за себе си.

И накрая, ако сънувате, че падате или пропадате в пропаст, то най-вероятно не сте подготвени за нещо. Усещате несигурност и не сте готови да се изправите лице в лице с действителността. Падането на сън е предупреждение за продължителна депресия. По този начин подсъзнанието ви предупреждава, че сте дълбоко недоволни от нещо, и че нещо спешно трябва да се промени.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *