Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

3 достъпни и ефективни начина за коригиране здравето на панкреаса

Съвременният ритъм на живот оказва негативно влияние върху здравето ни

панкреас Всеки от нас от време на време решава, че ще се храни правилно, започва да хапва по план, след това нещо се случва, започва да преяжда, и после пак диета. Това не се отразява добре на стомаха и панкреаса. Рисковете, стреса, преяждането, гладуването и употребата на различни лекарства без особена необходимост, са вредни и пагубни за добрата кондиция. Затова трябва да има някакъв ритъм, баланс и най-вече – дисциплина. Ние ви предлагаме 3 рецепти в подкрепа, за лечение и подобряване работата на панкреаса.

Рецепта номер 1

1 супена лъжица семена от копър залейте с една голяма чаша вряща вода. Нека се влива така в продължение на един час. След това прецедете напитката и пийте през целия ден по малко.

Рецепта номер 2

Всичко, което ще направите по тази рецепта, трябва да престои за една нощ. Вземете 0,5 литра кисело мляко и 1 супена лъжица елда. Елдата изплакнете добре, след това я сложете в киселото мляко, след което се оставя да престои така в продължение на 12 часа. Яжте по половин чаша от сместа два пъти на ден. Придържайте се към диетата 10 дни, след което да си вземете почивка за един месец.

Рецепта номер 3

При лечение на рак на панкреаса, лекарите препоръчват хранене с нормална овесена каша с вода без масло и сол. Яжте за закуска през седмицата. Ако не обичате овесена каша, направете си инфузия от овес. Ако е трудно да се включват овесени ядки в диетата,  може да се замени с инфузия от овес. Вземете 0,400 кг овес /небелен/ и го залейте с 1 литър вряща вода. Нека да остане така половин час. Прецедете и пийте от тази инфузия през цялата седмица, три пъти на ден по 1/2 чаша.

Хората, които са пробвали поне един от начините, твърдят, че подобренията са били забележими след няколко дни.

Споделете тези ценни съвети с приятелите си!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *