Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Пушачите могат да откажат цигарите с тези храни!

Има много методи, които ще ви помогнат да се откажете от тютюнопушенето. Те включват никотинови лепенки, хипноза, лекарства и т.н. Въпреки това, малко хора знаят, че най-добрите средства за отказване от цигарите се намират в собствения ви хладилник! Да, познахте, това е храната.

za pushachi
Храни за пушачи, богати на витамин С

Млякото, целината, морковите, плодовете и зеленчуците, когато се приемат преди пушене, развиват горчив послевкус, , който кара пушача да загаси цигарата преди да е изпушил и половината, заради ужасния вкус в устата.

Ако ядете храни, богати на витамин С, като портокал, лимон, амла, гуава и други, намаляват желанието ви за пушене. Това е така, защото цигарите ви лишават от витамин C. Пушенето намалява този ценен антиоксидант в организма ви, който никотинът запълва. Задължително за всички пушачи е да приемат допълнително витамин С на хапчета или ампули, за да предотвратят лесното разболяване, което се причинява от намаления имунитет.

Вместо да палите цигара, когато ви се припуши, яжте полезните ядки или царевични пръчици. Може също да замените цигарите с туршия или друго нещо соленичко, което убива желанието за пушене.

Сушените плодове също помагат да отложите времето до следващата цигара. Когато устата ви е заета с дъвчене, пушенето отпада. Пробвайте с бонбони или дъвки без захар.

Когато решите да откажете цигарите, започнете да гледате часовника. Например, пушите цигарата и засичате колко е часът. Следващата цигара трябва да бъде поне след половин час. По-нататък увеличавайте промеждутъка между цигарите, докато разберете, че без цигари се живее по-добре. Няма непрекъснато да мислите дали имате цигари, ами сега къде да пуша или в кое заведение ще ми разрешат против правилата да запаля цигара. Като се отървете от този тормоз, просто ще се чудите как сте могли да се оставите зависими от този отвратителен навик!

Колко никотин има в една цигара?

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *