Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Откриха ново оръжие срещу рака

Съединение в магнолията убива раковите клетки

Екип учени откри революционно оръжие срещу рака, което може да преобърне съдбите на голяма част от засегнатите от това коварно заболяване.

Оказва се, че магнолията, която е любима на голяма част от българите, притежава изключително ценни свойства за лечението на рак.
Този факт се потвърждава от резултатите на ново изследване, проведено от група учени от университета на Бирмингам, Алабама, САЩ.

Съединение в магнолията убива раковите клетки
Съединение в магнолията убива раковите клетки

Тъй като обаче тепърва ще се разучават свойствата и начинът, по който действа магнолията при раково болни, бихте могли да заложите на сигурния начин, за да подсилите имунната си система – витамин b17.
За щастие той вече може да бъде открит на българския пазар. Изграден е от изцяло натурални съставки и освен в борбата с рака, помага за засилване на имунитета.

Екипът от учени, който направи революционното откритие за новата възможност да бъде преборено коварното заболяване твърди, че екстрактът от магнолия е бил използван в Япония и Китай още от древни времена за лечението на тревожност и редица други заболявания.
Специалистите посочват, че съдържащото се в магнолиите съединение хонокиол убива успешно раковите клетки. За момента те са съсредоточили изследванията си основно върху рак на шията и главата, пише vsekiden.com.

За да се докаже ефектът от това съединение, съдържащо се в магнолията е необходимо време, а всички знаем, че хората засегнати от коварното заболяване не разполагат с такова, затова ви препоръчваме да наблегнете на имуностимулатора – витамин b17 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *