ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Съставка в екзотичен плод помага срещу левкемия

Авокатин В, съдържащ се в авокадото може да изцери успешно левкемията

Една от съставките на екзотичния плод авокадо помага в битката с левкемията.

Става въпрос за съставката авокатин В, която е мощен борец с левкемията. Тя атакува болните клетки, без да засяга здравите.
Резултатите са потвърдени от няколко изследвания.

Откритието може да преобърне терапията, която се прилага при лечението на левкемия.
Откритието е изключително важно, тъй като терапиите, които се използват за лечение на левкемията вземат за мишена не само стволовите клетки, които причиняват левкемията, а атакуват и здравите такива

Авокатин В, съдържащ се в авокадото може да изцери успешно левкемията
Авокатин В, съдържащ се в авокадото може да изцери успешно левкемията

Проф. Пол Спанюоло от университета в Уотърлу в канадската провинция Онтарио отбелязва, че в основата на левкемията стоят стволовите клетки, които са основният виновник за прогресирането на болестта.
Това е и причината, поради която голяма част от пациентите с левкемия получават рецидив.

За установяването на действието на тази съставка, съдържаща се в авокадото са проведени редица тестове, изследващи я на молекулярно ниво.
В резултат на множеството изследвания, екипът от учени са стигнали до извода, че тя атакува избирателно само засегнатите стволови клетки, без да обезпокоява здравите такива.

Твърди се, че ефектът от авокатин В е много по-малко токсичен за организма в сравнение с другите методи на лечение, които се прилагат при това заболяване.
Учените смятат, че това откритие може да удължи значително продължителността на живота на пациентите, засегнати от левкемия, пише pik.bg.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *