ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ГИНАЗОЛ / GYNAZOL

Съдържа бутоконазол нитрат, течен сорбитол течен, минерално масло, глицерил моноизостеарат, полиглицерил-3-олеат, парафин, силициев диоксид, динатриев едетат, метил парахидроксибензоат, пропил парахидроксибензоат, пропиленгликол, вода

Предназначение

BIG_ob_IMG_13963573651024_ginazolГИНАЗОЛ е вагинален крем с противогъбично действие. Ефективен при вулвовагинити, причинени от Candida albicans. Еднократното приложение на ГИНАЗОЛ вагинален крем чрез специален апликатор блокира растежа на гъбичките и овладява неприятните симптоми от рода на дискомфорт, сърбеж, оток и болки.

Как се приема

Прилагането на ГИНАЗОЛ вагинален крем трябва да стане чрез следване на специална инструкция в листовката. След интимен тоалет във влагалището се въвежда апликатор, който е фабрично зареден с медикамента. Чрез буталото на апликатора цялата доза от продукта се освобождава колкото може по-дълбоко във влагалището.

През следващите три денонощия не бива да се правят вагинални промивки или да има полови контакти, за да се гарантира по-дълго действие на крема върху засегнатите лигавици.

Възможни нежелани ефекти

Една от групите странични ефекти от прилагането на ГИНАЗОЛ е свързана с алергични реакции. Има информация за зачервяване, оток, уртикарии, лющене на кожата по външните полови органи.

В някои случаи симптомите на гъбичната инфекция се усилват след прилагането на вагиналния крем – става дума за сърбеж и парене във влагалището, оток, спазми ниско в корема и болки.

Ако описаните симптоми не отшумяват или се усилват след прилагането на крема, на всяка цена трябва да се потърси консултация с лекуващия.

Кога НЕ БИВА да се приема

ГИНАЗОЛ не бива да се прилага, ако е известна алергия към някой от компонентите.

Минералното масло в ГИНАЗОЛ прави ненадеждна предпазната функция на латексовите презервативи или противозачатъчни диафрагми. По тази причина е разумно да не се разчита на подобни средства до 72 часа след прилагането на ГИНАЗОЛ.

Прилагането на ГИНАЗОЛ при бременност и кърмене може да става по изключение, по изрично указание на лекар и под негов контрол.

Взаимодействие с други медикаменти

Не са известни. Ако терапията с този продукт не даде очаквания положителен резултат, трябва да се направи ново изследване за вида на болестотворния причинител.

Усреднена цена в аптеките – 16.50 лв

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “ГИНАЗОЛ / GYNAZOL

  1. Вас каза:

    Здравейте! Преди около седмица си сложих Гиназол по препоръка на гинеколожката, защото се било видяло кандида на течната цитонамазка. Симптоми не съм имала никакви. Още на следващия ден след приложението на Гиназол започнаха неразположения – крампи, болки в таза, напрежение като преди цикъл. Преди да го сложа нямах абсолютно никакви оплаквания. Това вече продължава седмица. Как да се справя с нежеланите реакции?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *