Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Оригиналният витамин B17 помага!

Витамин B17 е водоразтворимо съединение, състоящо се от нитрилоциди и има ниско ниво на токсичност

Витамин B17 се среща в 800 различни растителни вида, повечето от които са годни за консумация. B6, B12 и цялата B-група са познати на мнозина, но малцина знаят за съществуването на витамин B17, както и за споровете около него.

В зависимост от източника, витамин B17 се смята или за мощно лекарство срещу рак, или за нещо, от което няма кой знае каква полза

Лекарите, които го използват като лекарство, се наричат ​​или гении, или измамници. Има и синтетична версия на този витамин.

Най-често към рак са предразположени хората, които водят не толкова здравословен начин на живот

Застрашени са тези, които се хранят небалансирано, не спортуват, имат ниска физическа активност и нарушен дневен режим. Тази група хора по-често от другите са изложени на различни заболявания поради значително отслабване имунитета на тялото. По този начин, за да предотвратите рак, трябва да нормализирате диетата и ежедневието си, да увеличите физическата активност и да подобрите съня.

Какво е амигдалин и има ли нещо общо с витамин B17?

Противно на общоприетото схващане, B17 всъщност не е витамин, а по-скоро лекарство, за което д-р Ернст Т. Кребс младши получава патент през 1952 г. Той стана известен с това, че през 70-те години на миналия век обяви връзката между липсата на витамини в организма и появата на ракови тумори. Сред най-важните витамини за организма той определя витамин B17, по-известен и като лаетрил. Интересното е, че биохимиците разделят B17 на лаетрил и амигдалин. Амигдалинът го има в кайсиевите ядки, а лаетрилът е водоразтворимо вещество, което съдържа амигдалин. Може да се заключи, че лаетрилът е частично синтетичен амигдалин. Витамин B17 се съдържа в големи количества в костилките на кайсиите, прасковите, ябълките, черешите и сливите.

Витамин B17 действа избирателно върху клетките. Веществото е привлечено от раковите клетки, съдържащи бета-глюкозидаза, като ги убива, без да разрушава здравата тъкан. Действието на витамина е подобно на болкоуспокояващо. Освен това подобрява метаболитните процеси и забавя процеса на стареене.

Преди години хората са консумирали някои храни, богати на това вещество, като хляб с просо. Белият хляб, който сега ежедневно ядем, изобщо не го съдържа и няма нищо общо с хляба, който нашите най-общо казано баби и дядовци са консумирали. Освен това, за сгъстяване на сладко често са се използвали натрошени семена от сливи, стафиди и други плодове. По този начин тялото е получавало необходимите полезни микроелементи, витамини и ензими.

В крайна сметка, заради съвременния начин на живот, хората не си набавят витамин B17 дори и в минимално количество

Много хора вярват, че витамин B17 е основно хранително вещество за поддържане на човешкото здраве и го консумират редовно. Ефектите му варират от поддържане здравето на сърцето и подобряване на храносмилането до предотвратяване на косопада. Доказано е, че B17 съдържа много невероятни потенциални ползи. Препоръчваме ви да направите свое собствено проучване, за да видите как може да ви помогне.

Ето и мненията на хора, които вече са направили това и са ползвали оригиналният витамин B17

„Преди повече от година ми съобщиха лошата новина, че страдам от злокачествено заболяване. Лекарите ми препоръчаха да се подложа на химиотерапия. Аз съм интелигентен човек – седнах и прочетох в интернет какви са последствията от подобна процедура. В крайна

Трифон Каменаров: B17 КОМПЛЕКС ми помогна
Трифон Каменаров: B17  ми помогна

сметка, на собствен риск, реших да не се подлагам и да потърся алтернативен вариант за лечение. Попаднах на няколко статии за витамин В17, за който много учени и онколози от цял свят твърдят, че помага при заболяване като моето.

Живея във Великобритания и ми беше малко трудно да се сдобия с него, но в крайна сметка успях. Цената, която платих, беше доста висока, но здравето ми е по-важно от всичко останало. Няколко месеца след това отново отидох на лекар и той не можа да повярва, че показателите ми се подобряват. Обнадежден, продължих да пия В17.

Щастието ми се усмихна и когато се върнах в България за малко. Съвсем случайно видях същия витамин, но на много

Камелия Дончева: Витамин B17 ми помогна
Камелия Дончева: Витамин B17 ми помогна

по-ниска цена. Купих си няколко опаковки В17 и вярвам, че състоянието ми ще продължи да се подобрява”.

Трифон Каменаров, Лондон

„Аз съм от онези хора, които се разболяват всяка зима. Бях се примирила с това състояние, защото нищо не ми помагаше. Но миналата зима за първи път не се разболях, даже нямах и леко неразположение. Дължа го на Витамин В17 , който повишава имунитета на организма и държи болестите далеч от мен”.

Камелия Дончева, Варна

Ето и още полезни факти за кайсиевите ядки, които са първоизточник на витамин B17

Кайсиевите ядки имат следните положителни ефекти:

• поддържат здравето на храносмилането;
• помагат за понижаване на кръвното налягане и подобряват здравето на сърцето;
• намаляват неприятните ефекти от възпаление и артрит;
• поддържат зрението и здравето на очите;
• подобряват състоянието на чернодробните клетки;
• повишават защитата на имунната система;
• стабилизират психичното здраве;
• облекчават болката и насърчават възстановяването на мускулите;
• може да намалят умората и безсилието.

Имайте предвид, че горните ползи от консумацията на амигдалин варират от човек на човек, заради състоянието на здравето, което при всеки е индивидуално. Преди категорично да се декларират ползите от този витамин за някои органи и системи на тялото, е необходимо да се проведат допълнителни изследвания на лаетрила.

поръчай б17
Поръчай оригиналния B17

Скъпи читатели, споделете с нас впечатленията си от продуктите, които предлагаме – можете да ги видите ТУК

Пишете ни на info.lekuva@gmail.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *