Експресно лечение на кокоши трън

Сокът от стебло от нарцис ще ви избави от този проблем

Кокошите тръни създават сериозен дискомфорт, тъй като се появяват по стъпалата и ръцете.

Те представляват брадавици, които са изключително упорити и трудни за премахване. Ако вече сте опитали доста рецепти, но лечението се е оказало неуспешно, то тази рецепта има гарантиран ефект. Народната медицина разполага с билка за всеки здравословен проблем.

Първата крачка, която трябва да направите е да надраскате леко повърхността на твърдите кожни образувания, за да може лекът да проникне в кожата.
След това върху мястото, което сте надраскали изстискайте сока от стеблото на нарцис и го разтъркайте, така че да попие в кожата около драскотината, която сте направили.
Оставете го да подейства 20-30 минути.

Не се притеснявайте, ако през това време ви се наложи да свършите нещо спешно и ви се наложи да измиете ръцете си. Веднага след това го нанесете отново върху засегнатото място. Лечението се повтаря всеки ден в продължение на 14 дни.
Сами ще забележите бързината, с която кокошите тръни изчезват.

Ако пък ви мъчат брадавици, те могат да бъдат премахнати лесно със сок от глухарче, чесън и оцет.
Вероятно знаете, че брадавиците представляват доброкачествени плътни туморни образувания по кожата.
Най-често причина за появата им е разпространението на вирусна инфекция, която може да се предаде чрез някой от предметите от бита или директен контакт с носителя.
Места от равни части сок от чесън, оцет и глухарче ще ви помогне да се избавите бързо от неприятните брадавици, а след лечението с този метод няма да ви остане белег, пише framar.bg.

Ако страдате от друг кожен проблем, лосионът „Ин дерма” е вашето решение.

Оценете статията
Оценка 2.2 от 6 гласували

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За да функционира правилно този сайт използва бисквитки.