Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Вълшебна отвара лекува ангина за броени часове

Домашната рецепта за приготвянето на отвара, с която лекувате бързо и ефективно зачервено гърло и ангина, се превърна в истинска сензация

Не само с  настъпването на пролетта времето остава променливо и нестабилно, когато температурите са по-високи от средните за сезона и се сменят с ниски стойности около нулата.  Проблемно е и лятното време, когато горещините ни карат да стоим на студено.

Всичко това се отразява на нашето здраве в сезона, когато имунната ни система е по-слаба поради дългата зима, по-често се разболяваме от настинки, вируси или ангини.

Днес Фрамар ни предлага една уникална рецепта, която буквално изцелява ангина и зачервено гърло за броени часове. Тази домашна смес се превърна в истинска сензация поради ефективните си резултати.

angina
При ангина пийте тази лечебна отвара и използвайте лула инхалатор

А ето и какво ви е необходимо, за да си приготвите тази чудодейна отвара:

½ чаена чаша кимион на зърна;

вода – по възможност изворна или преварена;

1 суп. лъжица коняк;

Начинът на приготвяне на тази домашна отвара е следният:

Първо е необходимо да смелите кимиона на зърна в кафемелачка. След това вече смления кимион залейте с 1 чаена чаша преварена вода. Сложете сместа на огъня, оставете да заври и след това изчакайте още 15 минути.

Ще се убедите, че сместа се е превърнала в гъста каша, тъмна на цвят. Свалете от огъня и прецедете през цедка или марля. Към получената течност добавете още ¼ чаена чаша вода и оставете отново на огъня да заври. Когато свалите от огъня добавете към сместа лъжицата коняк.

Употребата на тази чудодейна смес, с която ще облекчите зачервеното си гърло,  ще излекувате ангината си и ще подобрите дишането, е следната.

На всеки 30 минути пийте по една 1 суп. лъжица от готовата смес. След четвъртия прием ще усетите така желаното облекчение и болките в гърлото ви ще намалеят.

Прилагането на тази чудодейна домашна отвара е препоръчително при заболявания на дихателните пътища, при фарингити, ларингити, трахеити.

Не забравяйте, че безценна здравна  помощ на страдащите от проблеми с дихателните пътища и гърлото оказва лулата инхалатор, благодарение на която много българи вече дишат спокойно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *