ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Ето ги здравословните напитки на месец юни – за сила, младост, красота и по-малко килограми

Включете тези напитки през месец юни, употребявайте ги по-често и се насладете на резултата

napitki Вместо обикновен, черен чай сварете каркаде. Той е идеален за подобряване обмяната на веществата. Освен това способства за по-добрата работата на стомаха. Чаят от каркаде оказва меко слабително въздействие. Чаша чай от каркаде повишава налягането, а студеният го понижава. Оставете чая да кисне 10 мин. и подсладете с мед вместо захар.

Втората напитка, която трябва да употребявате по-често през юни е сок от нар. Екзотичният плод може да се намери целогодишно на пазара. Смесете равни количества сок от нар и сок от ананас. Тази напитка е богата на витамин С, калций, желязо, фосфор. Отлично поддържа организма, ако решите да спазвате диета. Редувайте го с морковен и напитки от цвекло.

Топлите нощи през този сезон могат да обострят безсънието. В този случай ще ви помогне млякото. Нагрейте, добавете мед и канела. Изпийте 1 час преди сън. Достатъчни са 150 мл на ден, за да попълните недостига от белтъчини и да усмирите апетита при диета.

Добавете в живота си малко екзотика, като опитате сок от манго. Той съдържа само 67 ккал на 100 г. Укрепва имунитета, спира развитието на простудата, избавя от запек. Тонизира, подобрява настроението и повишава работоспособността.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *