Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Мощен трик да преборим пролетната умора

Пролетната умора ни кара всяка година да станем мудни, леко депресирани, бързо да се изтощаваме и да сме без настроение

Всяка пролет страдаме от така наречената пролетна умора, при която се чувстваме все едно през нас е преминал валяк, тежат ни ежедневните задължения, изморени сме, леко мудни и депресирани.

Очаква се, че слънцето, което ни огрява по-щедро с лъчите си, ще ни накара да кипим от енергия, но уви. Получава се точно обратното.

Затова днес ще ви даден уникален съвет за лесен, бърз и изключително ефективен трик, с който ще преборите с лекота пролетната умора, съветва ни lifebg.net. Сами ще се убедите колко елементарна е тази рецепта, но ще ви изуми как ще ви направи енергични и изпълнени с хъс за живот.

vino-chesan
Домашен лек против пролетна умора

За да си приготвите този тайнствен еликсир, е необходимо да си подсигурите само две съставки – червено вино и скилидки чесън.

Освен, че ще преборите неприятните симптоми на пролетната умора, с това средство ще си подобрите храносмилането, ще пречисти кръвта ви, а и ще премахне вредните вещества и токсините от организма ви.

А ето и как да си приготвите тази рецепта:

Нужни са ви 12 скилидки чесън, които предварително трябва да почистите и обелите. След това ги нарежете и ги поставете в керамичен съд, най-добре кана.

Към чесъна прибавете 1 литър червено вино. Разбъркайте добре и след това затворете плътно съда, по възможност херметически.

Оставете каната на топло и огрявано от слънцето място.

След около 2 седмици този лечебен еликсир ще бъде готов.

Прецедете течността и я пресипете в стъклен съд.

Необходимата ви доза на ден е по 1 супена лъжица 3 пъти дневно в рамките на 1 месец.

След като месецът изтече, задължително направете почивка от 6 месеца, преди отново да преминете през този курс на лечение и профилактика.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *