ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Виното “Малага” цери анемия

При намален хемоглобин сутрин един час преди да стане от леглото си болния трябва да взема настойка от 500 грама чисто натурално червено вино или вино тип “Малага”, 500 грама пудра захар, 2 зърна карамфилчета, една чаена лъжичка канела на прах. На тих огън на водна баня се вари 30 минути и се употребява на следния ден от приготовлението и. Сутрин, обед и вечер 20 минути преди ядене болния да вземе по една супена лъжица сироп от алое арборесценс. От него се вземат 10-15 зелени листа с общо тегло 150 грама, махат се бодлите им и се смилат на каша, след това към кашата се прибавят по 300 грама чисто натурално червено вино или вино тип “Малага” и чист пчелен мед и на водна баня се вари 30 минути. Като изстине се прецежда през кърпа чрез изстискване.

Десет минути след сиропа да се изпива една чашка от 75 грама отварка от агримония, листа и цвят върбинка, глухарче, медуница, мента, пиперита, листа и цвят пелин, полски хвощ, овчарска торбичка, клонки от цикория и шишарки от хмел по 50 грама от всяка. От тази смес три пълни супени лъжици се запарват с 700 грама вряща вода и на тих огън се вари десет минути. Като изстине се прецежда. Пие се подсладено с мед и лимон на вкус.

Два часа след ядене да се взема една супена лъжица настойка от три цели пресни кокоши яйца, залети в подходящ буркан със сока на 9 лимона. Захлупена кисне 3-4 дни, докато черупките се разтворят. След това с вилица се разбъркват, за да извадят ципите и допълнително се прибавя 50 грама чист винен коняк и 200 грама небетшикер, счукан на ситно и се разбъркват добре. Държи се на студено да не вкисне. 20 минути след настойката се изпива една чашка от 75 грама отварка от 10 ореха, счукани с ядките и черупките заедно, с прибавка на три супени лъжици корени от обикновена коприва. В 2 литра вода се варят 15 минути след това се добавят три пълни супени лъжици от следната смес: борови връхчета, бял равнец, джоджен, жълт кантарион, листа от широколистен жиловлек, исландски лишей, росопас, синя тинтява, зърна от червена хвойна по 50 грама от всяка. Вари се още 15 минути, прецежда се през кърпа и се подслажда с мед и лимон на вкус.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *