Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Подръчни срества за борба с махмурлука

Преди да седнете на масата хапнете малко кашкавал или изпийте чаша мляко. Тези продукти образуват по стените на стомаха преграда, която защитава от алкохола. Помага и фруктозата-натуралната захар, която се съдържа в полодовете и зеленчуците. Фруктозата ускорява разпадането на алкохола в кръвта, което намалява концентрацията му. Яжте ябълки, грозде, домати или пийте чбълков, гроздов или доматен сок.

Махмурлукът не е нещо безобидно, тъй като е предизвикан от токсини. Когато черния дроб се измъчва от поетия алкохол, се освобождават токсини, които се вливат в кръвта. Те предизвикват главоболие и проблеми със стомаха. За някои хора две чашки са достатъчни, за да се напият. Други поемат с лекота много по-големи дози. Всичко зависи от индивидуалните особености на организма и от това колко алкохол сте свикнали да употребявате. Най-сигурния начин да не се напиете е да не пиете на гладно и да знаете своята мярка. Но ако попаднете в компания, където алкохолът тече като река, пийте междиу чашките и вода. В продължение на един час трябва да изпиете поне по чаша и половина вода. След запоя преди да си легнете пийте колкото може повече вода.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Подръчни срества за борба с махмурлука

  1. Pingback: Препиване и махмурлук – пригответе се, идват празници!!! | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *