ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ВЕНОПАУЪР / VENOPOWER

Съдържа екстракт от конски кестен, диосмин, хесперидин, микрокристална целулоза, лактоза монохидрат, модифицирано нишесте, талк, магнезиев стеарат, оцветители

Предназначение

venopower32-new_bigВЕНОПАУЪР (таблетки) съдейства за укрепване на венозните стени, подобрява еластичността им, тонизира, оптимизира кръвообращението. Съставките диосмин и хесперидин са растителни флавоноиди, които предпазват от разграждане и редукция на колагена и съхраняват еластичността на венозните стени. Екстрактът от конски или див кестен съдържа съставката есцин – присъствието й в продукта активира тонуса на вените и насърчава нормалната циркулация на кръв и лимфа в периферните зони на тялото. Конският кестен е с доказано обезболяващо и противовъзпалително действие; този компонент в таблетките ВЕНОПАУЪР намалява риска от образуване на тромби.

Как се приема

Хранителната добавка ВЕНОПАУЪР се приема по време на хранене два пъти дневно – сутрин и вечер. Стандартната доза е две таблетки за прием, с вода или сок. Не се препоръчва превишаване на дозата.

Възможни нежелани ефекти

Няма регистрирани. Въпреки че ВЕНОПАУЪР е хранителна добавка на билкова основа, приемът на продукта е добре да бъде консултиран с лекар. Продуктът може да се използва с профилактична цел или като част от лечебна програма при изразено заболяване на венозната система.
Известни са множество фактори, които провокират появата на разширени вени – от наследствено предразположение до начин на живот и хранене. Терапията с ВЕНОПАУЪР е по-успешна, ако се съчетае с подходяща диета и физическа активност.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма регистрирано.

________

Усреднена цена в аптеките – 15.50 лв за опаковка от 30 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *