ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Рициновото масло – незаменимият помощник на дамите (II част)

Рициновото масло подпомага растежа на косата

Рициновото масло е отличен помощник и на страдащите от акне. За целта първо трябва да отпушите порите с топла вода, а след това да нанесете рициновото масло и да го оставите да действа поне 10 часа или през цялата нощ. На сутринта го измийте със студена вода.

Смесете една чаена лъжица рициново масло с 1 жълтък. Разбъркайте двете съставки добре и нанесете на лицето. След десет минути отмийте със студена вода и нанесете крем.
Рициновото масло е в състояние да изцери всякакъв вид гъбични кожни инфекции, изгаряния или възпаления.

Рициновото масло подпомага растежа на косата
Рициновото масло подпомага растежа на косата

За целта смесете 2 с.л. рициново масло и двойно количество кокосово масло и ги загрейте леко на котлона. Нанесете с памуче върху засегнатия участък и оставете да действа поне 10 часа. За предпочитане е процедурата да се прави вечер и да се остави да действа цяла нощ. Повтаря се до пълното излекуване на кожната инфекция.

Рициновото масло спомага и за заличаването на стрии и белези. Трябва обаче да знаете, че те са изключително упорити и за да постигнете желаните резултати, е необходимо постоянство.

Освен това то е отличен съюзник на дамите, които искат да имат хубава коса. Рициновото масло стимулира растежа на косата като намалява значително нейния цъфтеж и накъсванията.
Трябва просто да втривате малко рициново масло в корените на косата чрез леки кръгообразни движения, след което да покриете с найлонова шапчица и останете така през нощта.
Сутринта косата се измина добре.
Същата процедура може да ви помогне и при наличието на инфекции по скалпа.

Не прекалявайте с количествата рициново масло, тъй като е доста мазно.
Този натурален продукт идва на помощ и в случаите, в които искате да потъмните косата си. за целта го смесете с маска или балсам, които не се отмиват и го разнесете равномерно по косата, пише spisanie.to.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *