Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

ДЕКСЕРИЛ / DEXERYL

Съдържа глицерол, бял мек парафин, течен парафин, глицерол моностеарат, стеаринова киселина, полидиметилцикло-силоксан, силиконово масло, макрогол 600, троламин, пропил парахидроксибензоат (Е216), вода

Предназначение

dexДЕКСЕРИЛ е крем за защита на кожата – предпазва от болезнено изсушаване, характерно за псориазис, контактен дерматит, ихтиоза.

Прилагането на защитния крем поддържа влажността на кожата,ограничава вероятността от загуба на течност чрез парафиновия филм, предотвратява разраняването й.

Как се приема

Продуктът е за външно приложение. Може да се полага в проблемните зони до 6 пъти дневно – при необходимост. Обичайната практика е кремът да се полага 1-2 пъти дневно.

Възможни нежелани ефекти

В редки случаи прилагането на ДЕКСЕРИЛ може да причини алергични реакции, изразяващи се в зачервяване и сърбеж, обрив, уртикарии. При проява на подобна симптоматика е наложително да се направи консултация с дерматолог или прилагането на медикамента да се прекрати.

Кога НЕ БИВА да се приема

ДЕКСЕРИЛ не бива да се използва от потребители с алергия към някоя от съставките.

Медикаментът не трябва да се използва едновременно с друг продукт за локална външна употреба.

Не се използва при случаи с наранена кожа, при открити рани.

Взаимодействие с други медикаменти

В интерес на потребителя е да не използва едновременно с ДЕКСЕРИЛ други лекарствени продукти за локално външно приложение.

_

Усреднена цена в аптеките – 9 лв за опаковка от 250 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *