ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Ефективно отслабване с девисил

Взема се девесил коренищата с корените. Четвърт чаена чаша ситно нарязана билка се залива с една чаена чаша студена вода. Кисне 8 часа. Сутринта се изпива между половин и една чаена чаша и къ накисната билка се доливат една чаша студена вода и две чаени лъжички водка или коняк. Оставя се за осем часа в хладилника. Вторичният воден извлек се пие на втория ден за намаляване на апетита при нарушение на мастната обмяна. Апетитът намалява силно за три-четири дни.

Смесват се 3 части плодове резене, 3 части цветове липа, 4 части цветове черен бъз, 4 части листа мента, 3 части цветове лайка. На 200 мл вряща вода се слагат 10 грама от добре смесените билки. Запарва се, прецежда се и се пие по една чаена чаша 2-3 пъти дневно като средство, което стимулира обмяната на веществата. Курсът на лечение е 8-10 седмици. Прави се вана с цикория. 400 грама от билката се залива с 3 литра вряща вода, запарват се два часа и течноста се прецежда. Излива се във вана с температура на водата 39 градуса. Процедурата продължава 10-15 минути и се прави през ден. Курсът включва 6-8 вани. Горещите вани с цикория имат добро потогенно средство и затова се включва в целия комплекс от средства за отслабване.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *