ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Бързи методи за премахване на кокоши трън

Кокоши трън – може да навлече сериозни проблеми, ако не му се обърне внимание навреме

Кокоши трън – ще ви предложим няколко изключително ефикасни и бързи методи за премахването му.

Най-често кокошият трън се появява по пръстите на ръцете или краката, но има случаи, в които се образува по глезена, стъпалата, раменете, подбедриците или глезените.
Той представлява брадавица, която за разлика от обикновените се отстранява доста трудно, тъй като се враства дълбоко.
Ако си позволите да пренебрегнете проблема с появата на кокоши трън, рискувате той да се разпространи на много места по тялото ви, както и да уголеми размера си и да предизвика болка.

Кокошият трън може да навлече сериозни проблеми, ако не му се обърне внимание навреме
Кокошият трън може да навлече сериозни проблеми, ако не му се обърне внимание навреме

За да излекувате кокошия трън смесете равни части пудра захар и пудра за лице. Отрежете едно кръгче лимон и сложете сместа върху него. Така приготвения компрес се слага на засегнатото място като се задържа с помощта на лейкопласт или бинт. Оставя се да действа през цялата нощ. Лечебната процедура се повтаря между 7 и 10 дни.

Друг ефективен метод за борба с кокоши трън е като го накиснете в топла (колкото можете да търпите) вода и го разчоплите с дебела игла. След това го наръсете със салицил, а отгоре поставете резен домат. Хората, които са използвали тази рецепта твърдят, че за една нощ кокошият трън излиза.

Друг също много ефективен метод е лимоновата кора. Обелете я с нож, така както белите ябълка и я натопете в чаша оцет. Оставете я да кисне три дни. След това се изрязва парче с необходимата големина и се нанася на засегнатото място.
Останалата кора се оставя да кисне. Компресът се сменя 1-2 пъти дневно. Прилага се, докато кокошият трън не падне сам, което обикновено се случва след 3-4 дни, пише bilka.info.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Бързи методи за премахване на кокоши трън

  1. Име каза:

    Накиснете с екзодерила една нощ и сам си пада, ако не се получи за една, киснене, докато паднее.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *