Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Срещу хронични болки

Вземат се цветовете на риган. 500 грама прясна билка се заливат с 500 мл бяло вино и 1 литър растително масло-слънчогледово, ленено, бадемово. Оставя се така 3 дни, след което се държи на слаб огън до изпаряване виното. Оставя се на тъмно още две-три седмици. Полученото масло трябва да има тъмнокафяв цвят. То става и за върешна употреба и при язва на стомаха.

Взема се кората на дъб. Надробява се 1 кг кора, залива се с 3 литра вода, кипва се и се прецежда. Излива се във водата за ваната. Температурата и не трябва да бъде по-висока от 37-40 градуса. Това лечение е много полезно при невралгии и ревматични заболявания. Вместо дъбови кори може да употребявате кори от елха, бор, бреза и трепетлика.

Вземат се корените на джинджифил. Изсипете във ваната с гореща вода 30 грама прах от джинджифилов корен и полежете в нея 20 минути. Тази процедура прогонва бързо болката.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *