Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Коя е храната, която намалява женските гърди?

Щом разберете коя е храната, която намалява женските гърди, ще узнаете и коя е храната, която ги увеличава

Cleavage of woman in dirndl Претоплената храна намалява размера на женските гърди. Това е заключението, направено от изследователи от Швеция, след като направили съответният експеримент.

Шведските учени са провели изследване, в което са взели участие 74 момичета на възраст 20-28 години. Момичетата бяха разделени в три групи: първата група хапвала само и предимно сурова храна – салати, студени супи, плодове и зеленчуци; втората група хапвала топла храна, която веднъж е изстинала, и след това отново е претоплена; члновете на третата група яли храна, която била приготвена преди 8-12 часа – т.е. била престояла. Този експеримент е продължил една година, по време на който момичетата всеки месец записват техните физически обеми: гърди, талия и ханш.

След 12 месеца, всички данни били събрани и анализирани. Оказа се, че представителите на втората група (тези, които затопляли храната веднага след изстиване) отслабнали в гърдите с един размер. При девойките в третата група, която хапвала престояла храна, гръдната обиколка намаляла с половин размер. Любопитното е, че размерите в областта на горните крайници и корема са еднакви при всички три групи.

Шведски учени смятат, че между консумацията на храна, липсата на свежест и понижаване на масата в гърдите, има определена връзка. По-специално, лекарите изразили мнение, че женските гърди били „издухани“ поради ферментационни процеси, в резултат на консумацията на не много пресни храни.

Участничките, които през годината хапвали най-много сурова и необработена храна отбелязали покачване на размера с 40%. И макар повечето жени да са на мнение, че отслабването в гърдите е индивидуално, състоянието на храната оказа влияние върху онова, което се случва в корема, и в гърдите ни.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *