Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Срещу гаденето и повръщане

Вземат се корените на джинджифил. В китайската медицина джинджифилът е признато средство за гадене. Веднага щом усетите, че ви се повдига, настържете в ч аена чаша горещ чай около 1 чаена лъжичка корен от джинджифил и го изпийте. Английски учени са установили, че употребата на 1 грам джинджифил дневно много помага при гадене по време на бременност. При 70 % от проследените пациентки резултатите били отлични.

Вземат се плодовете на лимон. Настъргва се кората от няколко лимона и се изсипва в бутилка от 500 мл така, че да изпълни една трета от нея. Долива се водка и се оставя за две седмици. Приема се по една чаена лъжичка 3 пъти дневно при гадене, нервни разстройства, припадъци и като успокоително средство.

Вземат се коренищата на блатен аир. На 1 литър вино се слагат 8 грама коренища. Престояват 7 денонощия. Течността се прецежда и се пие по 20 мл при позиви за повръщане.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *