Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Магарешки бодил оправя заболяване на простатата

1 шепа магарешки бодил и 1 с. л. корени и листа от гръмотрън врятв 1 л вода, докато остане 600 г течност. Кисне 30 мин. Пие се по 1винена чаша 3 пъти на ден преди ядене.

1 с. л. семе от целина се вари в 1,5 л вода, докато остане наполовина.Пие се по 1 ракиена чашка само сутрин в продължение на 40 дни.

Счукват се 15 лешника с черупките и ядките и се варят в 250 г вода 5 мин. Изпива се на 3 пъти през деня на равни части, преди или след ядене. Лечението продължава 20 дни и ако няма подобрение, почивасе 10 дни и процедурата се повтаря.

Берат се свежи листа от живовляк и се консумират по няколко пътина ден сурови, в салати от марули (могат да се добавят и картофи, зада не горчи).

1 с. л. семе от целина се вари в 1,5 л вода, докато остане наполовина.Пие се по 1 ракиена чашка само сутрин в продължение на 40 дни.

1 шепа сухи листа от леска, 3-4 счупени лешника с черупката и плода. 1 връзка магданоз се варят в 1 л вода, докато остане наполовина. Изпива се за 1 ден. Прави се продължително време.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *