Народни рецепти при спазми в стомаха

300 г орехови ядки и 100 г почистен чесън се счукват. Смесват се с 1 кг мед и се варят на водна баня. Взема се по 1 с. л. 3 пъти дневно.

Смесват се добре по 100 г корени от дилянка и от черен оман и 50 г плодове от анасон. 1 кафена лъжичка от сместа се залива с 400 г вряла вода и се оставя да кисне 1 час. Прецежда се и се приема по 1 к. ч. 3 пъти на ден преди ядене.

1 шепа листа от босилек се заливат с 500 г зехтин и престояват на слънце 20 дни. 20 капки от извлека се смесват с 1 ч. л. мед и се приема 3 пъти дневно 20 мин. преди ядене.

Всеки ден да се консумира в неограничени количества салата от ситно нарязан живовляк или ситно нарязан живовляк с кисело мляко.

Вземат се: 50 г корени от къпина, 50 г дръжки от череши, 50 г троскот.Цялата смес се залива с 2 л топла вода. Вари се, докато стане 1 л. Оставя се да престои в добре затворен съд 24 часа. Прецежда се и отварата се пие по 30 мл 3 пъти на ден 1 час преди ядене. След изпиването на 1 доза се почива 1 месец. След това се изпива още 1 доза.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *