Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Доктор Иван Вацев: Урологичните инфекции най-добре се лекуват с растителен препарат

Урологичните инфекции са широко разпространени и засягат хора от всички възрасти

бъбреци Симптомите, които алармират за урологични инфекции, са парене при уриниране, болка, тъмен цвят на урината, понякога повишаване на телесната температура, често уриниране. Ако човек не пие кой знае колко много течности, а ходи до тоалетна през 20-30 минути, това означава, че има проблем с отделителната система. Жените уринират често по време на бременност. Това е така защото нарастването на матката води до притискане на уретрата и изтичане на урина. Половите контакти също улесняват развитието на този вид инфекции.

Лекарите препоръчват след полов акт жената да отиде до тоалетна – това е елементарна, но ефикасна профилактична мярка. От замърсяване и предизвиканите от това инфекции ще ви предпазят добрите хигиенни навици.

При оплаквания е нужно да се проведат изследвания и да се назначи терапия. Упоритата бактерия ешерихия коли, която обитава чревния тракт, е чест причинител на урологичните инфекции. Циститните неразположения в остра форма могат да отзвучат и без лечение за 72 часа или повече. Правилно е обаче да се консултирате с лекар, който да прецени как да протече лечението и какви медикаменти ще е най-удачно да се използват. Когато урологичните инфекции останат нелекувани, те ще увредят и други органи и системи в тялото.

Не може и не бива да се провежда лечение на урологичните инфекции само с антибиотици. За комплексо лечение трябва да се пият чайове, вода и да се премине на подходяща диета за по-дълъг период.

„Бактериите причинители често пъти са резистентни, затова е хубаво да се приложи някакъв растителен препарат, който да удължи уросептичното действие -казва д-р Иван Вецев.

Билките, които се използват в такива случаи са червена боровинка, коприва и сок от магданоз.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *