ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Билкарят Косьо Любенов: Родопското чудо зеолит прочиства кръвоносните съдове

Косьо Любенов е един от най-добрите билкари в България. Освен билки, той използва и минерала зеолит за лечение. Ето какво разказва той за себе си в интервю за в. „Уикенд“.

Вие сте един от най-добрите билкари в страната. Как открихте тайната на растенията и знаете ли техния език?

Напротив – далеч не съм най-добрият, с билките се занимавам от 4 години, но ползвам опита на многогодишния билкар Васил Дамянов и съветите на магистър по ботаника Валентин Първанов. Някои от рецептите ми се появиха по духовен път.

Бихте ли споделили някоя жизненоважна билкова отвара и как бихме могли да си я приготвим в домашни условия?

Работя с около 40 вида билки. Ще припомня, че специално за нас, българите, много ценни и важни са водната леща, белоцветният дебелец, ресите от леска или пъпките на тополата. Съчетавам билките с моето уникално космическо лечение. Изнасям и лекции в няколко холистични центрове в страната. Когато човек има нужда от промяна, търси начин да я намери, да тръгне напред и да си реши определен проблем.

Наказание от Бог или изпитание са болестите, които съпътстват човешкия живот?

 Косьо Любенов - билкар
Косьо Любенов – билкар

По скоро изпитание за вярата и сигнални лампи за нас, за да променим живота си и отношението си към другите и себе си.

Защо предпочетохте да се върнете в България? Предполагам, че сте имали и други пътища за реализация в чужбина…

Защото камъкът тежи на мястото си, а също и защото всеки от нас има път, който да извърви в живота си. Тук и сега съм щастлив. Избрах да съм в България, за да бъда полезен на себе си и на другите.

Как се промени животът ви след катастрофата и как усетихте силата универсалната космическа енергия?

Имах достатъчно време за размисъл и да променя приоритетите си, а оттам и живота си. Бях преуморен, заспах на волана и белята стана. 48 часа съм спал. Нямам никакви спомени. Всичко бе заличено, но осъзнах, че се изпълвам с енергия, непозната дотогава за мен. Мина време и разбрах, че това е космическа енергия, с която мога да лекувам. Методът „Ханиел” защитава душата, помага сами да открием природни методи за лечение на даден проблем – намалява умората, засилва имунната ни система, помага при диабет, сърдечносъдови заболявания, нервни разстройства, астма и редица други.

Родопското чудо зеолит
Родопското чудо зеолит

Използвате и зеолит за лечение. Разкажете ни за това родопско чудо? Какво лекува то?

Зеолитът е най-различни видове и с него много често се спекулира. Това, което мога да кажа, е, че използвайки зеолит с високо съдържание на клиноптилолит, говоря за редовно ползване чрез водата, успях да излекувам раздразнен гастрит и повръщане. Обикновено зеолитът престоява 8 часа във вода. След това водата се пие. Така се почистват кръвоносните съдове от лошия холестерол, регулира се киселинността на организма. Световната здравна организация призна зеолита за минерала на XXI век.

От какво боледуват най-често българите?

Проблеми със ставите, диабет, щитовидната жлеза, високо кръвно налягане, депресии и други.

В какви случаи болестите са нелечими?

Всички болести може да се лекуват, стига да се работи комплексно и на всички нива – емоционално, умствено, психическо, физическо и астрално, сиреч с душата. Това е методът, по който аз работя. За тези и за още много други неща говорих подробно в деня на пролетното равноденствие, когато енергиите на Земята и Космоса са в баланс и умножени многократно. Време е да се разделим с илюзията, че някой ще направи нещата по-добри за нас. Ако сами не се вземем в ръце, няма да има оправия. Време е да поемем лична отговорност за съдбата си, за родината си и за света. Ще трябва да платим и цената на отговорността. В „Арена Армеец” всички бяха добре дошли през целия ден, за да се запознаят лично със здравословния начин на живот, а вечерта заедно се обединихме зад мотото: „Чрез любовта да възродим духа си и съхраним България”.

 

Генотрон
ГЕНОТРОН – концентрирана формула с екстракт от глухарче

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *