Универсална рецепта лекува всякакви болести

Рецептата панацея е на проф. Мермерски

Универсална рецепта, препоръчана от лекар е в състояние да изцели всякакви болести.

Въпросната рецепта е препоръчана от всеизвестния проф. Мермерски. Можете да си я приготвите в домашни условия изключително бързо и лесно.
Той твърди, че с рецептата панацея бихте могли да се избавите дори и от рак; всички болести, произтичали от хормоналния дисбаланс, както и да повишите имунитета си.

Рецептата панацея е на проф. Мермерски
Рецептата панацея е на проф. Мермерски

Набавете си следните продукти:
15 лимона
12 глави чесън
400 гр. пресни орехови ядки
100 гр. покълнали пшенични семена
1 кг. мед

Смелете чесъна и ореховите ядки, след това и пет от лимоните (заедно с кората) и ги объркайте в емайлирана тенджерка.
Изстискайте сока от останалите 10 лимона и го добавете в тенджерата. Най-накрая сложете и меда и бъркайте продължително.
Разпределете получената смес в буркани и ги съхранявайте в хладилника.
След като престои три дни, е готова за употреба.

Проф. Мермерски твърди, че тази рецепта е истинска панацея за всички болести. Особено ефикасна е при отслабнал имунитет, за пречистване на бъбреците и отделителната система, както и за пречистване на черния дроб.
Благодарение на тази рецепта ще успеете да „изметете” всички болестотворни бактерии, съдържащи е в храносмилателния тракт.
С нея можете да подобрите осезаемо работата на мозъка и паметта си и да се предпазите от инфаркт, атеросклероза и инсулт.
Тя лекува успешно и подагра и унищожава туморите и раковите клетки.

Приемайте сместа по 1-2 с.л. от нея 30 минути преди хранене, ако я използвате за профилактика и същото количество, но през два часа, ако трябва да възстановите организма си след оперативна намеса или тежко боледуване, пише zdravno.bg.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *