Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Енерготерапевтът Николай Христов: Ароматите най-добре гонят умората!

Без значение дали ще се масажирате с тях, или ще ги добавите към ваната – цитрусовите масла са истински лек за тялото и душата

масло Eнерготерапевтът Николай Христов, автор на „Българска енциклопедия на етеричните масла“ги препоръчва горещо, особено когато предстои смяна на един сезон с друг. Ароматните цитрусови масла ще подпомогнат изхвърлянето на натрупаните през зимата отпадни метаболити или т.нар. токсини.

Много полезни са ароматните екстракти от грейпфрут и лимон. Етеричното масло от грейпфрут отлично прочиства бъбреците и кръвоносните съдове от всякакви шлаки. То стимулира функциите на жлъчката и нормализира работата на храносмилателната система.

Ако често ви се случва да страдате от главоболие, значи точно това е вашият аромат. Етеричното масло от лимон зарежда организма с енергия. То се отразява много благотворно на кожата, защото стимулира по-доброто действие на клетките в нея. Освен това натуралният екстракт подпомага функцията на белите кръвни телца и така предпазва организма от инфекции. Той е изключително полезен за черния дроб и стомаха.

Етеричните масла от грейпфрут и лимон се комбинират добре с екстракти от лавандула, карамфил, канела или майоран, които имат леко затоплящо действие.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *