Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Сълзите лекуват!

Когато ни се плаче, да не задържаме сълзите си, защото това само ще ни навреди

Woman crying. Когато ни е тежко, не е добра идея да търсим съвети от ясновидци, да посягаме към алкохола и цигарите или да потискаме емоциите си с успокоителни и сънотворни Вместо всичко това най-добре е да си поплачем. Сълзите лекуват.

С тях се изхвърля целият емоционален багаж, който ни тежи – независимо дали става въпрос за скарване с колега или кавга с любимия. Сълзите са и израз на радост – когато получим мил жест, когато се върнем от дълъг престой в чужбина или когато получим признание за работата си. Плачът не е признак на слабост. Той е нужен и не е нещо срамно. Ако в тежък момент не си позволим да пролеем и една сълза, може да създадем предпоставка за възникване на емоционално напрежение, страх от нещо неосъзнато, необяснима на медицината болка или някакъв друг невротичен симптом. Психолозите обясняват, че честото задържане на сълзите, както и на други емоции се трупа в душата и по някакъв начин изтощава организма. Тези страдания може да отключат паник атаки, депресивни състояния, високо кръвно налягане, стенокардия.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *