ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

24-дневно обновяване на организма – рецепта от доктор Гайдурков

Това е една страхотна стратегия, която ще ви помогне да се отървете от всичко излишно във вашия организъм, благодарение на рецептата на д-р Гайдурков

гайдурков Първите 14 дни от рецептата на д-р Гайдурков се хапват само сурови плодове, зеленчуци и ядки. Сутрин може да се изядат 1-2 мандарини, киви, банан, грейпфрут или да се изпие първо плодов фреш (нар, грейпфрут, ананас, портокал, лимон) и след това зеленчуков(морков, сурова тиква, батати, краставица).

Приемат се много зеленолистни: спанак, целина, магданоз, копър, босилек, парче джинджифил. Може да се приготви смути например от 1-2 домата, скилидка чесън, сок от 1 лимон, 1 авокадо и към него да се добави сок от няколко моркова, 1 чушка, 1 краставица, целина.

Сутрин е добре да се приема 1 ч.л. от водораслото спирулина, което помага за изхождането. През деня се взема 1-2 ч.л. грахов протеин (английски), за да не пострадат мускулите от липсата на белтъчен внос. Важно е да се приемат по 1-3 капсули рибено масло. Салатите са по избор, например от червено цвекло, ябълка и морков или от зелена салата, чушка, чери домати и авокадо, обогатена с орехи, слънчогледово семе или смляно сусамово или конопено семе.

Следват 10 дни пак без месо и млечни продукти, като първия-третия ден се включват задушени зеленчуци. 4-6-и ден се добавят царевица, киноа, елда, леща.

7-10-и ден може да се хапва грах, биосоя, ориз басмати. Препоръчителна е комбинацията зърнени + бобови + ядки.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *