Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Вижте тези камъни какво лекуват!

Лечебните свойства на скъпоценните камъни се изучават от много години, например аквамаринът често се свързва с тимусната жлеза, изумрудът се използва за лечение на сърцето…

kamaniАквамарин

Аквамаринът често се свързва с тимусната жлеза. Той е много успокояващ, ако се носи като огърлица. Лечителите го използват, за да помогнат за намаляване на задържането на течности. Той е бил използван и за успокояване на нервите.

Римляните са използвали аквамарин за заболявания на стомаха и смятат, че той може да лекува чернодробни неприятности.

Изумруд

Изумрудът се използва за лечение на сърцето. Неговата сила е най-мощна при пълнолуние. Някои култури смятат, че изумрудът лекува всяка болест на очите. Изумрудът се поставя във вода за една нощ и водата се излива върху очите на следващия ден.

Това е камъкът на голямата хармония, мъдрост и любов. Ако подарите на любимия изумруд, той ще ви отговори със същата любов.

Лунен камък

Лунният камък се използва от лечителите за стимулиране на функционирането на епифизната жлеза и балансиране вътрешните хормонални цикли с ритъма в природата. Това е камъкът на вътрешната сила.

Източници

Има два вида лунни камъни. Видът адулария е почти прозрачен бледо сив или сребристо бял или със син блясък. Той се намира главно в Шри Ланка, Бирма, Индия и Мадагаскар. Другият вид е от групата фелдшпат. Те са полупрозрачни с бледо, блестящо отражение и идват главно от Канада.

Огнен опал

Той помага за облекчаване на енергийните дефицити; стимулира половите органи и надбъбречните жлези.

Източници

Огненият опал обикновено се намира във вулканичните скали на южната част на Мексико, близо до полуостров Юкатан. Също може да се намери в отдалечените райони на Русия.

Гранат

Най-много ползи има от червения гранат. Той се свързва с лечение на щитовидната жлеза и далака. Помага, когато се носи над областта, която е засегната.

Гранатът е камък на чистота и истината, както и символ на любов и състрадание. Той може да спомогне за повишаване на сексуалното желание.

Източници

В момента най-голямата доставка на гранатите в света е от континента Африка. Други източници на гранат включват Индия, Русия, Бразилия и САЩ.

 

Талисманите и амулетите са символи на здраве и дълголетие във фън шуй!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *