ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Ето как се премахва болката за 30 секунди!

Така се премахва болката за секунди с тези бързи трикове от спорта. Това са доказани в практиката методи за отнемане на болката от проблемните зони.

bolka-upr-1Правете всяко упражнение 3 или 4 пъти на седмица за най-добри резултати.

За болки в гърба

bolki-1Упражнението действа чрез укрепване на основните мускули, които поддържат гърба.

Заемете позиция на пода на четири крака. Поставете ръцете до лактите на пода, успоредно на ширината на раменете. Повдигнете се на пръстите на краката, поставени също на ширината на раменете като държите изправен гърба. Стегнете корема и задръжте позата за 30 секунди. Отпуснете се и повторете 5 пъти.

За болка в коляното

bolki-2

 

Упражнението действа чрез укрепване на поддържащите мускули на коленете.

Вземете аеробна пейка или малко столче и застанете изправени пред уреда. Направете стъпка с левия крак върху уреда, а след това с десния. Продължете да редувате краката по 10 пъти всеки.

 

 

 

За болки в рамото

bolki-3

 

Упражнението действа чрез укрепване на мускулите в горната част на гърба, така че раменете могат да се движат свободно и да държат гърба изправен.

Свийте ръцете в лактите и ги опънете назад. Опитайте да доближите колкото можете лактите откъм гърба си. В същото време се сближават и плешките. Задръжте 30 секунди и след това повторете общо пет пъти.

Тези лесни за правене упражнения ще бъдат от голяма полза за хора, които по принцип не се упражняват и водят заседнал начин на живот.

 

Лесни упражнения за мускулен баланс на цялото тяло

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *