ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

3 начина да стопираме мускулните спазми

Взема се лук на глави, настъргва се и му се прибавя малко сол. Налага се на болното място. Може да сложите луковата каша между 2 слоя марля и така да ги прикрепите към тялото с анкерпласт. Завийте отгоре с найлон, за да стане компресът влажен. Народните лечители оценяват лука много високо заради неговата способност да изсмуква токсините и да предпазва от противокожно кръвозасядане.

Вземат се листа от лавър. 30 грама листа от лавър се заливат с една чаена чаша слънчогледово или ленено масло. Оставят се 6 дни на топло, след което мазнината се прецежда чрез силно изстискване на накиснатите листа. При появяване на спазми се използва за втриване на засегнатото място.

Вземат се цветовете на арника. При мускулни спазми помагат всички препарати на базата на арниката. Капнете 5-10 капки концентрирана запарка или отваранепосредствено на мястото на спазъма. Ако използвате спиртен извлек, преди употреба го разредете-една супена лъжица на 500 мл вода.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *