Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

КАРБОБЛОК-66 / CARBOBLOCK-66

Съдържа калциев фосфат, магнезиев стеарат от растителен произход, натриева карбоксиметилцелулоза, микрокристална целулоза, кросповидон, силициев диоксид. Формулата е на гликопротеинов комплекс и растителни полизахариди

Предназначение

carbo-200x250КАРБОБЛОК-66 е медицински продукт за контрол върху апетита и килограмите. Препоръчва се при затлъстяване и наднормени килограми, като част от програми за редукция на теглото – потиска чувството на глад и неутрализира дискомфорта. Съдейства за дълготрайно поддържане на оптимално тегло и предотвратяване на йо-йо-ефекта. Приемът на КАРБОБЛОК-66 ограничава усвояването на поетите въглехидрати и предотвратява пренасочването на излишните калории към мастни депа в критични зони на тялото. Ограниченото усвояване на въглехидрати от своя страна задържа стойностите на кръвната захар; това прави излишно отделянето на повече инсулин след хранене. Щом няма по-голямо количество инсулин, усещането за глад не се активира и така се реализира по-лесен контрол върху апетита.

Действието на продукта разчита на лекарствения гликопротеинов комплекс, който потиска действието на ензима алфа амилаза. Този ензим отговаря за усвояването на въглехидратите; при лекарствено третиране с КАРБОБЛОК-66 ензимът не работи и 66% от поетите въглехидрати не се усвояват.

Как се приема

При диети за редукция на теглото се приемат по 2-3 капсули преди основните хранения; поглъщат се цели, с вода.
При режим за задържане на килограмите се приемат по 1-2 капсули преди хранене, с вода. Ефектът може да бъде усетен след двумесечен прием, като всеки месец се прави пауза от по 3-5 дни.

Възможни нежелани ефекти

Възможни са алергични реакции; не използвайте, ако ви е известна свръхчувствителност към някоя от съставките.

Кога НЕ БИВА да се приема

Продуктът не бива да се приема в случаите на алергия към някоя от съставките.

Да не се прилага при деца под 12-годишна възраст!

Не е подходящ за хора с тегло под нормата.

Да не се използва от бременни и кърмачки!

Ограничено използване от диабетици: необходима е консултация с лекар за целесъобразността и безопасността на приема.

Взаимодействие с други медикаменти

Внимание при комбинирането с терапия, в която са включени медикаменти с хипогликемичен ефект.
При диабетици на лекарствена терапия е необходима преценка за безопасно съчетаване с КАРБОБЛОК-66. Възможно е намаляване на лекарствените дозировки.

______

Усреднена цена в аптеките – 40 лв за опаковка от 45 капсули

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *