ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

БРОНХАЛИС ХИЛ /BRONCHALIS HEEL

Съдържа Atropa belladonna D4, Kalium stibyltartaricum D4, Kreosotum D5, Cephaelis ipecacuanha D4, Lobelia inflata D4, Hyoscyamus niger D4, Bryonia cretica D4, Lobaria pulmonaria D4, магнезиев стеарат

Предназначение

bronchalis-heel-50Хомеопатичният продукт БРОНХАЛИС ХИЛ се препоръчва при остри и хронични бронхити. Ефективен е и при т.н. бронхит на пушачите. Съдейства за овладяване на възпалителния процес, освобождаването от секрети и облекчаване на дишането.

Как се приема

Таблетките БРОНХАЛИС ХИЛ са подходящи за деца и за възрастни. При деца под тригодишна възраст е необходимо индивидуално указание от лекар за дозировката и начина на приложение.
Таблетките се държат под езика до пълното им разтваряне. Няма да има негативен ефект, ако случайно погълнете цяла таблетка.

Стандартният прием е от 3 до 5 пъти дневно по една таблетка.

  • Възрастни и деца над 6 години могат да вземат при остър бронхит по една таблетка на всеки 15 минути в продължение на два часа. След това дозата варира от 3 до 5 дневно по указание на лекуващия.
  • Деца от 3 до 6 години могат да започнат терапията на остър бронхит с ½ таблетка на всеки 15 минути в продължение на два часа, след което да преминат на варианта 3х1 дневно. Такава е препоръката и при хроничен бронхит.

Възможни нежелани ефекти

В редки случаи е възможно да се прояви свръхчувствителност към някои от компонентите на хомеопатичния продукт. Ако почувствате дискомфорт, дразнене или парене, затруднения в дишането – преустановете приема на БРОНХАЛИС ХИЛ и се консултирайте с лекар. Съобщете на лекуващия за необичайни симптоми, ако почувствате отклонения в състоянието си и можете да ги свържете с приема на този продукт.

Кога НЕ БИВА да се приема

БРОНХАЛИС ХИЛ не се препоръчва, ако е известна алергия към някоя от съставките на медикамента.

Продуктът е безопасен за бременни и кърмачки.

При бебета и деца под 3-годишна възраст се прилага след специални указания от педиатър.

Взаимодействие с други медикаменти

Не са известни лекарствени взаимодействия с негативни последици за здравето на потребителя.

_________

Усреднена цена в аптеките – 7 лв за опаковка от 50 таблетки

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *