ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ЦИКАТРИДИНА супозитории / CICATRIDINA suppositories

Съдържа натриева сол на хиалуроновата киселина, маслени екстракти от алое вера, азиатска центела и невен, масло от чаено дърво, бутилхидрокситолуен, полусинтетични глицериди

Предназначение

cikЦИКАТРИДИНА супозитории е продукт от едноименната серия с хиалуронова киселина. Супозиториите се прилагат по лекарско предписание при външни и вътрешни хемороиди, фисули и фисури, проктити и криптити, при анални рагади. Композицията действа обезболяващо и противовъзпалително; ускорява възстановяването на увредени тъкани след анално-ректални хирургически намеси.

Как се приема

Лечението с ЦИКАТРИДИНА супозитории се препоръчва индивидуално и е съобразено с характера на заболяването и общото здравословно състояние на потребителя. Супозиториите се поставят след грижлив тоалет и подсушаване веднъж на денонощие, за предпочитане вечер. Един лечебен курс продължава 10 дни, но при хронични проблеми е възможно повторение. Продуктът позволява дълготрайна употреба.

Възможни нежелани ефекти

Продуктът ЦИКАТРИДИНА супозитории се приема добре и обикновено не дава странични ефекти; това се обяснява с характера на компонентие му. В редки случаи се съобщава за реакции на свръхчувствителност – сърбеж и парене. В такива случаи е наложителна консултация с лекар. Някои от страничните ефекти могат да са преходни.

Кога НЕ БИВА да се приема

ЦИКАТРИДИНА супозитории не бива да се прилага, ако е известна непоносимост към някоя от съставките.
Липсват изследвания за безопасно приложение по време на бременност и кърмене. Въпреки хипотезата за безопасност на продукта, посочените потребителски групи следва да се консултират със специалист за целесъобразността на подобно лечение.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма регистрирани

______

Усреднена цена в аптеките – 20 лв за опаковка от 10 супозитории

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *