ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

МАГНИТНИТЕ НАКОЛЕНКИ ПОБЕЖДАВАТ БОЛКАТА

Медицината доказва, че магнитите действат при всякакви ставни проблеми

Забравих за болката само два дни след като сложих наколенки!

Усетих, че магнитните наколенки ми действат, защото краката просто спряха да ме болят!

На всички показвам как спокойно мога да клякам и ставам, след като години наред трудно се изправях дори от стола!

Това са само малка част от възторжените отзиви за действието на магнитните наколенки върху болката. Те не само помагат на хиляди хора да се отърват от ставния дискомфорт в коленете, но връщат способността им да ходят спокойно. Опитът показва, че магнитотерапията е ефективна при всевъзможни оплаквания, свързани със ставни болки – като започнем от болка,  причинена в следствие на счупвания, скъсвания на ставни връзки и всякакви стари травми и стигнем до тежките случай на артрози, износване на ставния хрущял, шипове. Магнитните наколенки помагат да се чувстваме по-добре, да забравим за схващанията, стягането, дълбаенето като със свредел в коленете. И да усетим отново колко е хубаво да се движим без болка.

Мъжът ми хвърли патериците

Гергана Петкова, която живее в района на Велико Търново, разказва за магнитотерапията: „Магнитните наколенки промениха изцяло живота ни! Моят съпруг беше много зле, краката го боляха и се движеше само с патерици. Магнитните наколенки ни бяха последната надежда. Като разбрахме от вестника, че се предлагат наколенки със сила 1000 гауса на цена само 38 лв, веднага позвънихме на посочения телефон: 0885 492 082. Поръчахме наколенките и ни ги доставиха още на следващия ден. Мъжът ми ги сложи и само за два дни получи огромно облекчение и дори започна да ходи без патерици. Представяте ли си, хвърли патериците след 5 години, в които едва успяваше да се придвижи до болницата!“ – обяснява жената, която е благодарна на хората, създали магнитните наколенки.

Магнитотерапията води началото си от дълбока древност

Първите сведения за лечение чрез естествени магнити идват при нас от китайски документ, написани 2000 години преди Христа. Това е „Жълтата императорска книга по вътрешни болести“. В нея древните китайски лечители обясняват, че магнитите балансират енергийния поток на тялото и по този начин слагат край на всички болести. След китайците магнити започват да използват лекарите в Египет, Индия, арабските и еврейските лечители. Аристотел и бащата на съвременната медицина – Хипократ, пренасят в Европа изкуството за лечение чрез магнити.

Съвременната медицина доразвива наблюденията на древните учени и ги доказва чрез средствата на науката. Френският учен Абот Ленобл доказва, че магнитотерапията въздейства при всякакви проблеми, включително артрит. По-късно изследванията му са продължени от Ейдам, Чарот и Ренард, Уестфал и Гангий, Мюлер, Бенедикт, Дроздоз и Куинан и др.

С нарастването на научните трудове и доклади, посветени на магнитотерапията расте и броят на пациентите, които изпробват този метод и практически доказват неговата ефективност. Те споделят за значително намаляване и дори изчезване на болките, причинени от артрит, износване на ставите и ошипяване, както и за облекчаване на движението.

Мерната единица за силата на магнитното поле се нарича Гаус (по името на математика Карл Фридрих Гаус). Стандартните наколенки имат сила на магнитното поле от 400 гауса на наколенка. В България обаче вече се предлагат и такива, които генерират обща сила на чифт от две наколеки, равна на 1000 гауса! Те осигуряват мощно въздействие върху болката, подобряване на общото състояние на организма, по-лесно движение и ставен комфорт.

Магнитите спират развитието на болестта

Поставени на възпаленото място, магнитите увеличават циркулацията на кръвна и притока на кислород към тъканите. По този начин те спомагат за по-бързото неутрализиране на киселинността на засегнатото място, която се увеличава, когато се появи подобен проблем – без значение дали говорим за артрит, скъсани ставни връзки, наранен мускул или поява на шип. По този начин инфекцията се преодолява много по-бързо, без да се налага използване на синтетични лекарства, само с помощта на собствените защитни сили на организма.

Благодарение на засилената циркулация на кръвта се постига повишаване на защитните сили на тялото и то вече е в състояние да се справи само с възникналите ставни проблеми. Доказано е, че макар магнитите да действат при всякакви болести, най-ефективни са върху проблеми с меките тъкани, костите и ставните връзки. Ето защо магнитните наколенки са един от най-популярните продукти, свързани с магнитотерапията.

ПОРЪЧАЙТЕ НА: 0885 49 20 82 и 0877 90 45 79 или онлайн чрез бутона „Добави в поръчки“:

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 4 до “МАГНИТНИТЕ НАКОЛЕНКИ ПОБЕЖДАВАТ БОЛКАТА

  1. Pingback: Спортът – докато смъртта ни раздели!

  2. admin каза:

    Г-жо Тодорова, цената от 38 лева е за комплект от 2 наколенки. Както г-жа Светла е коментирала, доставката е за сметка на клиента и в зависимост от населеното място, за което е поръчката, цената за доставка варира от 4 до 6 лева.
    Благодарим Ви за интереса към продуктите на Лекува.нет. Желаем ви здраве!

  3. Светла каза:

    Поръчах си ги. В кутията са 2 наколенки. Легнаха ми на 42.70, понеже доставката е около 5 лева за твоя сметка. Ще пиша какъв е резултата 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *