Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

2 рецепти за свежа мисъл и отлична памет

Предлагаме ви 2 рецепти, които не само ще усилят паметта ви, но ще ви избавят и от тъгата и меланхолията

памет Градински чай и мента

Ефективно ще помогне за подобряване на паметта, правилната работа и повишаване на тонуса на нервната система чай от салвия и мента. Невероятният вкус моментално ще изчисти главата ви от всякакви лоши мисли и настроения.

Как се приготвя?

Разбъркват се добре ситно нарязани по една лъжица салвия и мента. Поставят се в термос и се изсипва 500 мл вряла вода. Оставете да се запари в продължение на 12 часа. След това инфузията се пие половин час преди хранене по 50 грама четири пъти на ден.

Детелина за силна памет

Половин литров буркан напълнете с най-обикновена детелина, набрана по възможност от чисто място. Добавете 500 мл водка, затворете капака и се оставете в продължение на 2 седмици на тъмног място, за да се влеят. Разклащайте по веднъж на ден. След това се прецежда през тензух и се приема по 1 супена лъжица вечер веднъж на ден. Курсът се състои от 3 месеца от датата на получаването, след това се правят 3 месеца почивка и се повтаря отново през цялата година.

Тази популярна рецепта за подобряване на паметта може да помогне на възрастните хора да се отърват от склероза на мозъка, натрапчиво главоболие, различни видове шум, като шум в ушите. В допълнение тя намалява високото вътречерепно налягане.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *