Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да действаме при торбички под очите

Залейте една чаена лъжичка изсушен очеболец с една чаена чаша вряща вода, оставете да кисне осем минути и прецедете. Пие се неподсладен 3 пъти дневно-сутрин, обед и вечер по една винена чаша. След три седмици се прави пауза от седем дни, а през следващите три седмици се пие всеки ден по 3 винени чаши чай от корени на горски анасон. След още една пауза от седем дни се пие чай от жълта мъртва коприва. Всичките чайове се приготвят по тази рецепта.

Правете редовно компреси с чай от очанка или хвощ. Най-добре е това да става късно вечер непосредствено преди лягане. Залейте една чаена лъжичка от билката с една чаена чаша вряща вода, оставете да кисне десет минути, прецедете и оставете да изстине. Натопената ленена кърпа се поставя върху очите.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Как да действаме при торбички под очите

  1. Станчев каза:

    Китайската медицина е създала специален масажор за очи, чрез който се постига намаляване на торбичките под очите и премахване на тъмните петна под тях. Спомага за отстраняване и на други очни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *