Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Пречистете тялото си само за 10 дни с растението алпийска роза

Славата на растението алпийска роза се носи от древността като чудно средство за пречистване на тялото и кръвта

С напредването на зимата хората се движат по-малко, с много празници често прекаляват с не дотам здравословните храни. Затова сега е точния момент да пречистим тялото и кръвта си, за да се заредим с много енергия за приближаването на пролетта.

Ето какво ни препоръчват от сайта Framar.bg – да изчистим организма си със сок от алпийска роза. Славата на растението алпийска роза или по-известно у нас като дебелец, се носи от древността като чудно средство за пречистване на тялото и кръвта.

Сокът от алпийска роза или дебелец се извлича от месестите листа на растението. Те могат да бъдат изстискани на ръка или с помощта на сокоизтисквачка.

rosa
Прочистване с алпийска роза само за 10 дена

Полученият сок е наситено алкален, с което се неутрализира киселинността на кръвта в човешкия организъм.

Всеизвестен факт е, че раковите клетки в тялото на човек се развиват в кисела среда, затова с прилагането на това пречистване с алкалния сок на алпийската роза хората се детоксикират и се предпазват от развитието на ракови заболявания.

А ето по какъв начин да пречистите организма си. Изстискайте сокът от набраните пресни листа от дебелец.

След това започнете приема му по 1 с. л. по 3 пъти поне половин час преди хранене. Тази процедура можете да правите в рамките на 10 дни, след което трябва задължително да направите пауза.

Заедно с лечебния сок от алпийска роза е препоръчително да си приготвите и отвара от билките мента, невен, бял равнец, коприва, жълт кантарион, пелин.

От всички тези билки смесете по 50 гр. Вземете 2 с. л. от тази смес и ги запарете с 0,500 литър кипнала вода. Варете поне 5 минути, след което прецедете течността. Пийте по около 100 мл три пъти на ден преди хранене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *