Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Вижте датите за Лунна диета през месец февруари!

С настъпването на първите дни от месец февруари ще ви предложим най-подходящите дни за пречистване и Лунна диета

С настъпването на първите дни от месец февруари ще ви предложим най-подходящите дни за пречистване и Лунна диета,  за да можем ние да направим така ценното пречистване на тялото и душата си и по този начин да се отървем от досадните токсини и излишни калории, пише novini.cc.

Ако до този момент никога не сте се подлагали на Лунна диета, трябва да изпробвате най-лекия й вариант, а именно режим в рамките на 24 часа, които започват да се отброяват от началото на съответната фаза до същото време на следващия ден.

lunna-dieta
Дойде време за февруарската лунна диета

Ако вие сте изпробвали огромните ползи при практикуването на Лунна диета, ние ви препоръчваме да изпробвате тридневния режим. Той стартира 24 часа преди Луната да навлезе в съответната си фаза и приключва 24 часа след излизането й от тази фаза.

В случай, че заложите на този, по-труден, но и по-ефективен режим на пречистване, трябва да знаете, че можете да консумирате много вода, неподсладени билкови отвари и чайове, прясно изцедени фрешове, смутита и сокове.

Ако си приготвяте бульони, те трябва да са без добавено количество сол. Същото важи и за пресните салати. Правете си всякакви комбинации от плодове и зеленчуци, но без да консумирате други видове твърда храна и млечни продукти.

Освен с практикуването на Лунна диета, важно е да знаете, че след очистителният режим трябва да отделите необходимото време за вашето захранване. Първоначално започнете да си приготвяте супи, консумирайте в малки количества мляко, можете да хапвате по малко сварен картоф, а от месото – по малко заешко или пилешко.

А ето и как Луната ще преминава през различните си фази, за да уточните правилно вашата Лунна диета:

Пълнолунието започва на 04.02.2015 г. в 01:10 часа;

В последна четвърт Луната навлиза на 12.02.2015 г. в 05:52 часа;

Новолунието настъпва на 19.02.2015 г. м 01:49 часа;

В първа четвърт Луната влиза на 25.02.2015 г. в 19:15 часа.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *