ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Нощно напикаване при деца

Да се изготви лапа по следната рецепта: три белтъка от яйца, три лъжици дървесна пепел, две лъжици счукана на ситно морска сол.

Тази смес се разбърква добре с около 50 грама средносилна ракия (ракията може да бъде малко повече или по-малко, в зависимост от това как се получава кашичката). След това кашата се разстила на плътно платно, голямо колкото да обхване целия кръст на детето (или заболелия). Кашата трябва да се залепи с помощта на платното за кръста. След това се слага найлон върху него и се бинтова.

Това се прави три последователни вечери, след това три вечери се почива. В почивните дни (вечери) гръбначният стълб се намазва с кръгообразни движения с камфоров спирт (използва се памук). В трите почивни вечери заболелият прави още една процедура: в един ръкав на риза или леко платно се насилва слабо затоплен ситен пясък (ръкавът не се препълва, за да може да се разстеле по леглото). Болният спи по гръб върху този ръкав, който обхваща кръста му.

Тази процедура се повтаря по три последователни път, т. е. три по три вечери с лапата и три по три вечери с мазането с камфоров спирт и спането на затопления пясък. Два пъти дневно по време на лечението да се прави челна стойка. Водата, която се пие, да не е студена. Добре е да е затоплена на слънце. Да не се употребяват сладолед и газирани напитки.

По време на лечението по тази рецепта да се пият билки за „неволно уриниране“, които могат да се купят от билковите аптеки, по указанието, написано на пакета.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *