ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как се лекува вътречерепно налягане с билки?

Кои са билките, които могат да облекчат неприятното вътречерепно налягане?

nalqgane Лечение с народни средства на вътречерепно налягане трябва да се прави само в комбинация с традиционно, консервативно лечение. И, разбира се, е необходимо да се консултирате с лекар. Системното прилагане на лечебни растения в голяма степен ще улесни състоянието на пациента. Ужасно главоболие, виене на свят, вътречерепно налягане – всичко това изпитват хората с това заболяване.

Маточина

Това растение ще помогне да се успокои нервната система, да се коригират постоянните главоболия и, между другото, ще облекчи болката в главата.

Метод за за приготвяне на лечебна инфузия:

Пресни или сушени смачкани листа от маточина се запарват с вряла вода и се пие по една чаша на ден. Една супена лъжица от билката е достатъчна за една чаша чай.

Астрагал

Това е една безценна билка, чиито лечебен ефект е високо оценен от китайската народна медицина. Тя има мек диуретичен и седативен ефект, както и предишната билка – маточина. Има положителен ефект върху сърцето.

Метод за приготвяне на лечебна инфузия:

2 супени лъжици сухи смачкани листа и корени от астрагал се изсипват във вряща вода и се оставят да стоят в продължение на около три часа. Пийте по половин чаша от кафе 2-3 пъти на ден.

Надяваме се, че тези методи ще ви донесат облекчение и ще ви помогнат да се отървете от вътречерепното налягане завинаги.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *